HARLEY-DAVIDSON FAST JOHNNIE KOLLEKCIÓ

Az 1960-as és ’70-es évek nagy teljesítményű izomautói inspirálta limitált kiadású hármast Fast Johnnie kollekcióval ünnepli a gyár. A korlátozott példányszámban, egyedi fényezéssel és egyedi kézzel készült tankgrafikával készülő motorokat a magával ragadó fehér versenycsíkok és az Celestial Blue fényezés teszi igazán egyedivé. Az Enthusiast családba az alábbi három 2023-as Harley-Davidson modell került: Low Rider ST, Street Glide ST és a Road Glide ST, ezekből a modellekből összesen 2000 darab készül csak.

A Enthusiast motorkollekció a Harley-Davidson rajongóit köszönti, hiszen az ő történeteik és emlékeik adták az ötletet. A Fast Johnnie fényezés az ikonikus izomautókon és kupékon voltak láthatók az 1960-70-es években, egymásba simuló verseny vagy rally csíkozással egy merész alapszínen.

Harley Davidson FLTRXST Road Glide ST.


Egy-egy szimbólikus karakter mindig felkerült a kocsikra. Mindkét elem arra szolgált, hogy nyilvánvaló vizuális különbséget teremtsen egy autó nagy teljesítményű változata és ugyanannak a modellnek a szériaváltozata között. A most ebmutatott motorokon az üzemanyagtartály bal oldalán Fast Johnnie karaktert jeleníti meg, amit a Harley-Davidson Screamin’ Eagle csapat motorjait is dísziti, amelyekkel a MotoAmerica King of Baggers versenyein vesznek részt.

Harley Davidson FLTRXST Road Glide ST.

Az egészet a Harley-Davidson versenyzője, Ray Weishaar által 1920-ban örökbe fogadott Johnnie nevű malac története ihlette, aki a csapat kabalája lett. A malac gyakran ült a motorkerékpár üzemanyagtartályán a verseny utáni győzelmi körökön, és a becenév forrásaként szokták említeni, amelyet a mai napig gyakran alkalmaznak minden Harley-Davidsonra.
“A csíkos grafikai hatás erőteljes jelzés az ebben a korszakban felnőtt generáció számára, és még ma is hatásos.”- mondta Brad Richards, a Harley-Davidson alelnöke és kreatív igazgatója.

Harley Davidson FLTRXST Road Glide ST.

“A Fast Johnnie számára kiválasztott Celestial Blue alapszín az izomautók korszakának egyik népszerű árnyalatát idézi. A grafikai csíkozáshoz egy egyedi, a korszakot hitelesen tükröző fehér színt alkottunk, amelyet klasszikus, vékony-széles-vékony mintázatban vittünk fel a motorkerékpár elemeinek oldalán és tetején. Az összhatás egy utalás a tiszta Amerikára.” A tankon és az első sárvédőn a Harley-Davidson felirat helyettesíti az egyik vékony csíkos elemet. A modellektől függően a csíkozás az első és hátsó sárvédőkön, az üzemanyagtartály tetején és oldalán, a sárvédő elején, valamint az oldalsó borításon és az oldaltáskákon is megtalálható.

Harley Davidson FLTRXST Road Glide ST.

Az Enthusiast motorkollekció logója a hátsó sárvédőt díszíti.
Low Rider ST Fast Johnnie Enthusiast motorok
Kösd fel a hálózsákod, és irány a kaland! A Harley-Davidson Low Rider ST modell egy amerikai V-blokkos sport-túra motor, azoknak, akik szeretik a letisztult West Coast stílust és a nyomatékos Milwaukee-Eight 117 V-Twin erőforrást. A Low Rider ST modell mindent megad az igazi Harley-Davidson életérzésből a Celestial blue fényezéssel egyedi fehér csíkokkal, az emblémával a hátsó sárvédőn és a grafikai elemek a tank mindkét oldalán.

Harley Davidson FXLRST Low Rider ST.

Street Glide ST Fast Johnnie Enthusiast motorok
Egy vérbeli sport-bagger egyedi teljesítménnyel és stílussal, azoknak a motorosoknak, akiknek egyikből sem elég. A Street Glide ST modell egyesíti az erős Milwaukee-Eight 117 blokkot a West Coast stílussal és új sötétbronz színre fényezett elemekkel. Az egyedi kényelem és az ikonikus batwing fejidom a hagyományos Harley megjelenésért rajongókat biztosan izgalomba hozza.

Harley Davidson FLHXST Street Glide ST.

Road Glide ST Fast Johnnie Enthusiast motorok
A Road Glide ST modell minden eddiginél fenyegetőbb kinézettel és az utakat felgyűrő Milwaukee-Eight 117 blokk erejével érkezik. A West Coast stíluselemek és a fekete-bronz fényezés kiemeli a sport-baggerek tömegéből. A legendás kényelem és a fejidom olyan motorosok számára vonzó, akik gyorsan akarnak haladni a nyílt úton.

Harley Davidson FLTRXST Road Glide ST.

Road Glide ST és Street Glide ST speciális stílusjegyei
Celestial blue fényezés fehér csíkokkal, embléma a hátsó sárvédőn. Grafikai elemek a tank mindkét oldalán, a fényezéssel megegyező King Tour- Pak csomagtartó, alacsony Tour-Pak csomagtartó és oldaltáska hangszórók is megvásárolhatóak.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes