Nexx Y.10

Az új Y.10 vonzerejének középpontjában funkcionális jellemzői állnak, amit a városi közlekedésben részvevők fognak igazán értékelni. Az újdonság kiemelkedő kényelmet, láthatóságot és könnyű használatot biztosít. Az új ECE 22-06 szigorú szabványnak megfelelő és azt túlteljesítő nagy ütésállóságú héjszerkezete az egyik legbiztonságosabb nyitott motoros bukósisakká teszi.

Az összes Y.10 Polyfusion héjtechnológiával készül, amelyet egyszerűség és nagy ütésállóság jellemez. Két héjméretben kapható a kiemelkedő illeszkedés és kényelem érdekében.

Nexx Y.10


A széttörhetetlen PC Lexan anyagból készült széles és hosszú plexi fokozza a nyitottságérzetet a sisak belsejében, a szabadság érzését adja viselője számára, ami ideális a városi közlekedés során. Az új integrált, világosra színezett napszemüveg nagyon jó perifériás látást és kiváló védelmet nyújt az intenzív napfény és a tükröződés ellen.

Nexx Y.10

Az objektív szélén lévő finom kialakítású „fogantyú“ segítségével manuálisan szabályozható. Az aktív szellőzőrendszer minden helyzetben optimális klímát biztosít a sisak belsejében. Egyes változatok beépített felső szellőzővel készülnek, ezt két állásban lehet rögzíteni a beáramló friss levegő mennyiségének szabályozása érdekében.

Nexx Y.10

A fekete, lélegző anyagból készült belső párnázás kivehető, így könnyen tisztítható és antibakteriális kezelést kapott. Elegáns formája a szemüvegesek számára is megoldás lehet, a szemüveg szárnak kialakított belsővel. Végül, az Y.10 alapból rendelkezik univerzális Bluetooth kommunikációs rendszerrel, ami akár 45 mm-es audiokészlethez is csatlakoztatható.

Nexx Y.10

Mérete kompatibilis a nagy robogógyártók legtöbb ülés alatti tárolóhelyével. Bármelyiket is választjuk a kínálatból, gondtalan, biztonságos utazást ígérnek az új sisakok a mindennapi élethez.

Szöveg: Buny

Kép: Nexx

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes