Piaggio MP3 Exclusive 530 – Hepco & Becker kiegészítőkkel

A három kerékkel rendelkező robogókhoz készített kiegészítőkről eddig nem sok hír érkezett, de most megtört a csend. Ezek a motorok sem maradhatnak ki a túrázásból, a teljesítményük megvan, csak a poggyász szállítási kapacitásokat kell hozzá igazítani az igényekhez.

Ennek a gondolatnak a jegyében vették szemügyre a tavaly megjelent Piaggio MP3 Exclusive termék családot (530, 400, Sport 400) a Hepco & Becker fejlesztői.

Piaggio MP3 – Hepco & Becker


A típus iránt rajongók már régenm várták az új modellek megjelenését, ezért a német kiegészítő gyártó cég sem szeretne csalódást okozni a tulajdonosoknak, és készített hozzá néhány hasznos kiegészítőt. Ezekkel nő az utazás komfortja és a poggyász szállítást is biztos kezekben tudhatja a tulajdonos. A fejlesztők most a testreszabott kiegészítőkkel a robogó intenzívebb vezetési élményét célozták meg. A már jól ismert C-Bow tartók tökéletes megoldást nyújtanak a hozzá illeszthető táskák rögzítésére. A táskák széles választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kialakításút.

Piaggio MP3 – Hepco & Becker

A tartók egyszerű megjelenésükkel, táska nélkül is jól illeszkednek a robogó összképébe. Az utas ülés mögötti rész kihasználásra is van kész javaslatuk az Alu- vagy Easyrack tartók felszerelésével. Ezekre aztán a szállítási kapacitások tükrében választhatnak a tulajdonosok megfelelő méretű felső dobozt vagy táskát a cég kínálatából.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes