STYLMARTIN LÉLEK

A Stylmartin több mint 40 éve az egyik legmegbízhatóbb és legambiciózusabb megjelnést képviseli a motoros lábbelik területén Olaszországban és külföldön egyaránt. Az évtizedek során megszerzett tapasztalat és a márka erős esztétikai jellemzői lehetővé tették számára, hogy heterogén, minősített modelleket alkosson a különböző szegmenseknek, amelyek képesek kielégíteni a különböző motoros igényeket.

Ezek közül különösen néhány képviseli a legjobban kategóriájukat, és valódi „pillérnek” tekinthető a kínálatban. A részletekre odafigyelés, a hagyományok és az innováció keveréke, 100%-ban Made in Italy külcsín, a kézművesség és az első osztályú anyagok kiválasztása jellemzik a márkát.

Stylmartin


Ezek azok az értékek, amelyeket a Stylmartin évtizedek óta visz tovább, és – kollekcióról kollekcióra – megbízható és stílusos modelleket kínál minden motorkerékpár-szegmensnek, CE minősítéssel. Az alábbiakban egy rövid összefoglaló olvasható a „Big Five”-ról, amely különböző okokból a márka történetét fémjelezte, és a legjobban képviseli kategóriájukat.
VERTIGO
A legutóbbi milánói vásáron bemutatott sokrétű újdonság az Adventure motorkerékpár rajongóinak készült, akik szeretik utazásukat túraútvonalakkal gazdagítani. A márka ezt a koncepciót a „Ride n’ Hike” filozófiájában alkotta meg, és ebből indult ki egy olyan modell fejlesztése, amely védelmet nyújt motorozás közben és járás közben kényelmes, még egyenetlen terepen is. A téli és átmeneti szezonra vízálló változatban, valamint a melegebb hónapokra AIR változatban javasolt.

Stylmartin

Ergonomikus D30 belső védőelemeket, masszív Traction gumitalppat és fényvisszaverő betétet, valamint számos egyéb műszaki és esztétikai részletet kínál. MÉRETEK: 38-47.
IMPACT WP
Az Adventure kínálat része, leginkább a Stylmartin technikai oldalát képviseli. „PRO” változatban érkezik azok számára, akik professzionális szinten gyakorolják a sportot, és egy „RS” változatban, örökség és vintage inspirációval. Jellemzői között szerepel a védelmek és a belső párnázás, három állítható gyorskioldós rögzítő, robusztus gumitalp és vízálló bélés jellemzi. MÉRETEK: 38-47.
CONTINENTAL RED
Ez az uniszex csizma kétségtelenül a márka egyik legikonikusabb alkotása, különösen lenyűgöző piros változatban. Az 1980-as évek Stylmartin modellje által ihletett Continental megőrizte a kellemes régies ízt és a nagyon magas szintű kivitelezést, anélkül, hogy lemondna a modern műszaki elemekről, amelyek hozzájárulnak a nagyobb teljesítményhez és kényelemhez.

Stylmartin Vertigo

Ez a vízálló borjúbőrből készült, 4 állítható kapcsos pánttal ellátott modell belső védelmet és Vibram gumitalpat kínál. MÉRETEK: 36-47.
ROCKET WP
A „harci csizma” egy örökzöld divatirányzatot képvisel. A Stylmartin megalkotta a kétkerekűekhez készült, klasszikus megjelenésű változatot. Az „Urban” kategóriát képviselő ROCKET WP azoknak ajánlott, akik különös figyelmet fordítanak a stílusra motorozás, munka és szabadidő során. Teljes kikészítésű bőrből készült, két változatban, fekete és barna színben. Ennek a modellnek masszív, tapadásbiztos talpa kőkemény gumiból készült, belső védelem, valamint oldalsó cipzárral, fűzőkkel és állítható pánttal rögzíthető. MÉRETEK: 39-47.

Stylmartin

IRON WP
A Stylmartin cipők kínálatában szinte határtalan a kínálat, mindegyik hétköznapi megjelenést kölcsönöz, amely elrejti a belső védelmet és az uniszex mérettartományt. Ezek közül a cipők közül választottuk „hírnöknek” az IRON WP-t, teljes kidolgozású, kézzel csiszolt graffiti bőrből, vízálló és légáteresztő béléssel. MÉRETEK: 36-47.
További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes