Honda CB750 Hornet Givi öltözetben

Egy új, 2023-as modell, amely az egyik legkedveltebb csupasz motor „ütős” nevét kapta, amit az 1990-es évek végétől 2013-ig árultak. Új aerodinamikus vonalai, teljesítménye és mozgékonysága ihlette a könnyű motort, mely ezen a néven futott ebben az időszakban.

Hornetnek hívják az újdonságot is, de nagyon különbözik a tíz évvel ezelőtti 650-es elődtől. Kezdve a motorral, amely 4-ről 2 hengeresre zsugorodott. A piacra kerülése új életet hozott a közepes kategória csupasz szegmensébe.

Honda CB750 Hornet – Givi


A Givi fejlesztői a stílushoz tökéletesen illeszkedő túra kiegészítőkkel szerelték fel. A motorhoz illő puha oldaltáskák Givi alternatívái közül az EASY-T EA127 típust ajánlják. A 20-ról 30 literre bővíthető, vízálló belső táskával és teherhordó hevederekkel rendelkező poggyász speciális REMOVE-X TR1200 gyors kioldós tartókhoz rögzíthetők. Ha a szállítási kapacitások növelése elkerülhetetlen, akkor egy felső doboz vagy egy tágas táska jöhet szóba, ehhez a legjobb megoldás az SR1200. Ez egy speciális tartozék ehhez a Hondához, amely egy platnival teszi lehetővé Monolock vagy Monokey felső dobozok rögzítését. Az olasz gyártó által, ehhez a modellhez leginkább illeszkedő modell a 47 literes V47NN, amely két zárt sisak befogadására alkalmas.

Honda CB750 Hornet – Givi

Ha inkább az alumínium hengerzsák szállítására alkalmas alapot szeretné a tulajdonos használni, akkor az EX2M típusjelű tartozékot érdemes keresni. A speciális BF30-as karima révén az új Hornet üzemanyag tartályának betöltőnyílásához egy Tanklock vagy TanklockED gyors kioldós táska is illeszthető. Ezzel a zseniális rendszerrel rendelkező táskák kínálata széles, de ebben az esetben a márka a kompaktságra helyezte a hangsúlyt az EASY-T EA144B 5 literes táska kiválasztását preferálja. Tökéletes a gyakran használt tárgyak, dokumentumok, okostelefon, kulcsok kéznél tartására, vállpánttal és fogantyúval könnyen magával tudja vinni a tulajdonos, rossz időben fluoreszkáló sárga esővédővel biztosítja a benn elhelyezett tárgyak vízhatlanságát.

Honda CB750 Hornet – Givi

A CB750 Hornethez kapható még az első fényszórója fölé szerelhető füstszínű szélvédő, 2166A kóddal, mérete: 28 x 36,5 cm (magasság x szélesség). Ennek rögzítésére a speciális A1200A szerelvénykészlet áll rendelkezésre. Az új Hornethez a HP1201B kézvédő is elérhető a felszereléshez szükséges kiegészítőkkel.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes