Givi Trekker Outback Evo

A tíz évvel az első alumínium dobozok bemutatása után a csúcskategóriás Outback termékcsaládjának bemutatását követően itt a folytatás. Az új EVO dobozok a márka által megszokott stílus legkiválóbb változatai, mivel fejlesztésük során figyelemmel voltak a kalandra szánt kiegészítőket kereső motorosok igényeire.

Jelenleg ez a sorozat egy triót tartalmaz, kétféle kivitelben, egy 58 literes felső és egy pár 37 literes oldaldobozzal. A közeljövőben az Outback Evo még exkluzívabb lesz. Az Outback Evo termékcsalád az Olaszországban gyártott alumínium dobozok új generációját képviseli. A projekt mögött egy fontos beruházás áll, gyártásuk nem kevesebb, mint 16 öntőformát foglal magában.

Givi Trekker Outback Evo


Ezen erőfeszítések eredménye a sokoldalúbb használat, a vonzóbb kialakítás, a verhetetlen stresszállóság a maximális teljesítmény érdekében. Általánosságban elmondható, hogy az Outback Evo megfelel azoknak az igényeinek, akik nagy motoros kalandokat terveznek. Ezt az állítást mindenféle terepen és útvonalon elvégzett tesztekkel támasztják alá. Az Outback Evo abszolút prémium termékcsalád, ami hozzájárul ahhoz, hogy 2023 a Givi 45. évfordulója egy nagyon különleges év legyen. A jelenlegi három doboz alumínium vagy fekete festett kivitelben elérhető. A biztonsági zár az alapfelszereltség része. Egy pár Outback Evo oldaldoboz vásárlásakor elérhető a harmadik zárhenger, amely a felső dobozba szerelhető, hogy egyetlen kulcs legyen a teljes készlethez.

Givi Trekker Outback Evo

Az új felső és alsó sarkok, integrált pánthurokkal, amelyek erősebbé teszik a rögzítést a fogantyúkhoz és megkönnyítik a szállítást még kesztyűben is. Az alsó sarkok idővel javítják a mechanikus tömítést, és fűzőlyukakkal rendelkeznek. A vízzáróság fontos szempont, a Givi egy heves esővel egyenértékű „vízállóságot” garantál, ezt egy speciális géppel tesztelik, amely 20 liter/perc-nél nagyobb áramlási sebességgel szimulálja az esőt. A Trekker Outback Evo 58A & 58B a népszerű Monokey rögzítési rendszerrel rögzül. Ellenáll a terepjáró utakra jellemző ütéseknek, igénybevételnek, és elegendő belső teret (58 litert) kínál két sisak kényelmes elhelyezéséhez. Alumínium háza természetes kivitelben (58A) vagy feketére festett (58B) változatban elérhető. Az Outback Evo 58-hoz opcionális tartozékok széles skálája áll rendelkezésre.

Givi Trekker Outback Evo

A Trekker Outback Evo 37 alumínium kivitelben vagy feketére festve, jobb és bal oldali változatban kaphatók, melyek egyenként vagy párban is megvásárolhatók. A motorkerékpárhoz a megbízható Monokey Cam-Side rendszerrel rögzíthető. Az Outback vonalhoz képest az Evo oldal dobozok újításai közé tartozik a rozsdamentes acéllal megerősített levehető fedélrendszer, amely lehetővé teszi a fedél teljes eltávolítását. A doboz kezelésének kényelmét fokozza a Hold It Active System, amely kampók segítségével lehetővé teszi a tok megdöntését anélkül, hogy teljesen ki kellene engedni az oldalsó keretből, így könnyebben nyitható a fedél felső doboz mellett. A választható kiegészítők száma itt is valóban verhetetlen. Ahogy a márka már bejelentette, hamarosan debütál a piacon az Outback Evo oldaldoboz új változata, ismét kettős kivitelben… és dupla fenékkel. A jobb oldalon elhelyezett, magas kipufogóval felszerelt kaland- és maxi enduro kerékpárokhoz tervezett, úgynevezett „kontúros doboz”.

Givi Trekker Outback Evo

A letörés helyének kialakítása érdekében a doboz űrtartalma 4 literrel csökken (37-ről 33-ra), de előnyös a rakomány pozicionálása, amely közelebb kerül a középső tengelyhez, és megfelel az érvényben lévő előírásoknak. Csak a jármű jobb oldalán használható, és PLOS CAM vázra szerelhető. Jelenleg a Suzuki V-Strom 800, BMW R1200/1250 GS, Africa Twin 1100 motorkerékpárokhoz elérhető, az elkövetkező hónapokban a „kontúros doboz” sok más modellhez is elkészül majd.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes