Új fekete a feketén fényezés a Panigale V2 modellen

A kifejezőkészség és a teljesítmény párosul a kéthengeres szupersport motoron, ami garantálja a vezetési élményt és a csúcsteljesítményt a versenypályán maximális biztonság mellett. A Panigale családdal a Ducati minden rajongó számára rendkívül fejlett technológiai megoldásokat kínál, amelyek közvetlenül a versenypályáról származnak.

A Panigale V2 a sportosság és az elegancia izgalmas kombinációja, amely első pillantásra erőt sugároz. A Ducati szupersport motorkerékpárja egyedülálló érzelmeket kínál a rajongóknak a versenypályán nyújtott lenyűgöző teljesítményének köszönhetően.

Ducati Panigale V2 – 2024


A jó menetteljesítményt a Ducati mérnökeinek intenzív fejlesztőmunkája kíséri. A tiszta és izmos vonalakkal jellemezhető Panigale V2 kifinomult elektronikával teszi elérhetővé a motoros számára, hogy biztonságosan kihasználja a teljesítményt. Az igazi sportmotor vérvonalat Pirelli Diablo Rosso IV Corsa abroncsok emelik ki. A 2024-es modellévre a Ducati új, fekete a feketén festéssel frissíti a Panigale V2 színpalettáját, amelyet a klasszikus Ducati Red mellé kínálnak. Az új fényezés kiemeli a Panigale V2 kifejező karakterét.

Ducati Panigale V2 – 2024

A sötét matt szürke találkozik a fényes elemekkel, és ez egyedi megjelenést hoz létre. A fényezést a Panigale V2 logó és a tartályon, a burkolatokon és a kerekeken lévő piros részletek teszik teljessé. A Black on Black festés másik újdonsága az ülés, amelynek kivitele és anyagai is eltérnek az elődöktől. A Panigale V2 egy izmos és kompakt motorkerékpár, világos formákkal, amely anélkül sugároz erőt, hogy elveszítené a Ducati tipikus eleganciáját.

Ducati Panigale V2 – 2024

A váz körüli felületek a Superquadro kéthengeres motort emelik ki, míg elöl a két légbeömlő nyílás dominál, amelyekbe LED-es fényszórót integráltak. A „kétrétegű” burkolat – a fő burkolat, amely felfelé nyúlik, hogy ideálisan körülzárja a tartályt, egy második pedig légbeömlő funkcióval – biztosítja a Ducati sportmotorokra jellemző letisztult megjelenést, eleganciát és egyediséget.

Ducati Panigale V2 – 2024

Sportos stílus, amely teljes mértékben tükrözi a Panigale V2-es, 955 köbcentis Superquadro kéthengeres erőforrásának teljesítményét. Az Euro 5-ös szabványnak megfelelő Superquadro 155 lóerőt ad le 10 750-es fordulatszámon, és 104 Nm-es forgatónyomatékot szolgáltat 9000-es fordulatszámon. Kellemesen andalog közúton, valamint erőteljes és érzékeny a versenypályán. A motorkerékpár biztonságát és irányítását egy elektronikus rendszer garantálja, amely egy 6 tengelyes inerciális platformon alapul. Az elektronikai csomag tartalmazza a Cornering ABS EVO-t, a Ducati Traction Control (DTC) EVO 2-t, a Ducati Wheelie Control (DWC) EVO-t, a Ducati Quick Shift Up/Down (DQS) EVO 2-t és végül a Motor Brake Control (EBC) EVO-t, amelynek segítségével optimalizálható a Ducati vezetési stabilitása extrém vezetési helyzetekben.

Ducati Panigale V2 – 2024

A Panigale V2 Bayliss különleges modellel együtt a Panigale V2 az egyetlen kéthengeres modell a Ducati kínálatában. Minden Ducatis egyedivé teheti V2-sét a Ducati gyári tartozékok széles választékának köszönhetően. A sportcsomag minden olyan alkatrésze elérhető, amely kiemeli a verseny karaktert. A Panigale V2 Black on Black fényezése júniustól elérhető a Ducati márkakereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes