HONDA XL750 TRANSALP 2023 – Kappa kiegészítőkkel

A Honda által először 1987-ben piacra dobott Transalp modell motorosok több generációja számára mítosz és álom. Idén a japán gyártó bemutatta az XL750-et, a híres országúti enduro vadonatúj változatát, amely fejlettebb és sok tekintetben különbözik „ősétől”, különösen a motorja, amely immár egy soros kéthengeres erőforrás.

Ehhez a motorkerékpárhoz a Kappa külön tartozékokat fejlesztett, amelyek segítségével valódi utazási élménnyé válik a csomagszállítás és nem rontja a külcsínt.

HONDA XL750 TRANSALP 2023 – Kappa kiegészítőkkel


A sokoldalú crossover természete, amely biztonságot és kényelmet kínál mind az úton, mind a terepen, ezek a tulajdonságok a Transalpot a Honda által valaha gyártott egyik legelismertebb motorkerékpárrá tették. A Kappa úgy döntött, hogy az új, 2023-as modellt egy teljesen ad hoc jellegű kialakítással ruházza fel. A csomagok elhelyezésére a K’MISSION alumínium Monokey triót választották, amely egyenként 36 literes KMS36APACK2 oldaltáskából és 44 literes KMS44A felső dobozból áll. A Transalp-ra rögzítéshez szükség van egy speciális PL ONE-FIT oldalsó tartóra, amely KLO1201MK MONOKEY szerelvénnyel egészül ki. Az alkatrész robusztus (18 mm-es cső alakú), és a 12RKITK komponenssel kombinálva gyorskioldó doboztartóvá válik. A felső dobozhoz a KR1201 hátsó tartóra és MONOKEY KM5, KM8A, KM8B, KM9A, KM9B platnik egyikére van szükség.

HONDA XL750 TRANSALP 2023 – Kappa kiegészítőkkel

A könnyű, ergonomikus, minimalista és minimális anyagveszteséggel készült K’MISSION dobozcsalád teljes csomagban is kapható. Az oldal dobozok fedélét a zsanérjába integrált ergonomikus fogantyúval lehet leemelni a helyéről. A hevederek vagy rögzítők használatához négy öv-szíj hurok került a fedél szerkezetébe. A felső doboz két fogantyúját a koffer hátulján helyezték el, szintén beépítve a fedél erős zsanérjába. Ezzel lehetővé válik a teljesebb nyitás, a klasszikus rögzítőkábelek nélkül, itt is négy heveder-öv szolgálja a rögzítést. A háttámlát a fedél és a doboz oldalához is rögzíteni lehet. Ezenkívül a felső doboz új „WIRELEASE SYSTEM” rendszert kapott, ez teszi lehetővé az eltávolítását a platniról egy kábelrendszerrel felszerelt külső gomb elforgatásával. A három doboz mellett további hasznos kiegészítőket is tartalmaz a kínálat, ilyen a KTL6415KIT-et, egy speciális szerelőkészletet a KS250 Tool Box-hoz (kulcsos szerszámosláda) a fent említett oldaltartóra (bal oldal). Aztán ott van az ES1111K, alumíniumból és rozsdamentes acélból készült tartó, amely az eredeti oldal kitámasztó felületének kiszélesítésére szolgál.

HONDA XL750 TRANSALP 2023 – Kappa kiegészítőkkel

Két lehetőség van az eredeti szélvédő helyettesítésére, az egyik a KD1201ST átlátszó plexi, ami 62 x 40 cm-es. Ez 21,5 cm-rel magasabb, mint az eredeti, és a KD1201S füst színű, 52 x 40 cm-es. Az utóbbi 11,5 cm-rel magasabb csak, mint az eredeti. Itt találjuk még a KFB1201-et, a szélvédő mögé szerelhető felső tartót, amelyre a Kappa által gyártott okostelefon-GPS tartók egyikét lehet felszerelni. A kéz védelmét szolgálja az esőtől és a hideg levegőtől a KHP1201B technopolimer műanyagból készült, fekete kiegészítő. A motor felső részének védelméről a KNH1201 bukócső gondoskodik, ennek az alsó része is hamarosan érkezik, ezek együtt optimális védelmet biztosítanak a motornak.

Szöveg: Buny

Kép: Kappamoto

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes