A Harley-Davidson Joan Pedreroval közösen indul az Africa Eco Race-en

A Harley-Davidson örömmel jelenti be, hogy Joan Pedreroval, a Dakar egyik legerősebb versenyzőjével indul az Africa Eco Race-en, egy Pan America 1250 motor nyergében. A verseny december 30. és január 14. között zajlik, és 6000 kilométernyi két kontinens kihívásokkal teli terepet fed le, beleértve a rendkívül technikás afrikai szakaszt. Pedrero a Maxi-Trail kategóriában indul.

A Harley-Davidson kalandvágya mélyen gyökerezik a márka DNS-ében és most újra vállalja a terepversenyzés kihívását Joan Pedreróval és az első túraendurójukkal, a Pan America 1250-nel.

Joan Pedrero és Pan America


A motor szíve, a forradalmian új Revolution Max 1250, egy 1250 köbcentiméteres, folyadékhűtéses V-Twin motor, amely garantálja az adrenalinnal teli és dinamikus motorozási élményt, bármilyen körülmény között.
Joan Pedrero az arca a Pan America 1250-nek mióta a bejelentésre került a modell. 2023-ban is számos európai versenyen és kihíváson vett részt a Pan America 1250-el, beleértve a Bassella Race-t is, ahol kiváló hatodik helyezést ért el. Az elismert Dakar versenyző áprilisban a Baja TT Dehesa Extremadura-n is remekelt Maxi-Trailben, majd júliusban, a Baja Aragón España versenyen is diadalmaskodott ugyanebben a kategóriában. Pedrero folyamatosan bizonyítja az amerikai túraenduró egyedülálló képességeit.

Joan Pedrero és Pan America


A Harley-Davidson részvétele a közelgő versenyen nemcsak a Pan America 1250 teljesítményét és megbízhatóságát mutatja be, de azt is jelenti, hogy az ikonikus motorkerékpár márka új kihívásokat vállal, és feszegeti a technológiai- és teljesítményhatárokat. A kalandvágy mélyen gyökerezik a márka 120 éves történelmében, és a Pan America 1250 lehetőséget teremt az új utak meghódítására, lehetőséget adva a világszerte egyedülálló Harley-Davidson életérzés megtapasztalására, bármilyen körülmények között.
Kolja Rebstock, a Harley-Davidson európai, közel-keleti és afrikai régió alelnökének szavai: „A kaland és a teljesítmény a márka szíve, és nem is gondolhatnánk jobb módot a Pan America sokoldalúságának bemutatására, mint, hogy jelen legyünk egy olyan kihívásokkal teli versenyen, mint az Africa Eco Race.

Joan Pedrero és Pan America

Izgatottak vagyunk, hogy Joan Pedreróval együtt vállaljuk ezt az új kihívást, a rendkívüli 2023-as évben elért eredményeink után.” A tizenötödik alkalommal megrendezett verseny, 2023. december 30-án indul Monacóból, és 2024. január 14-én ér véget Dakarban.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes