Kappa KV58 – Egy sisak, tíz szín

A márka egy új, uniszex, nyitott modellel bővítette sisak kínálatát, amely összetéveszthetetlen hatást kelt. A dupla héjszerkezet, füst színű plexi, két szellőzőnyílás a homlok fölött és mikro metrikus csattal rögzíthető KV58 tíz színsémában kapható, fényes és matt színekben egyaránt.

A mindenki megelégedésére szolgáló merész színek szerelmesei, a divat hű követői és akik szeretik a klasszikus árnyalatokat, azok is megtalálják a kínálatban a nekik megfelelőt.

Kappa KV58


A Kappa sisakkollekció, amely egyre több lehetőséget kínál a különböző típusú motorok tulajdonosai számára, ezzel az új városi, nyitott sisakkal kívánja a különböző személyiségeket és ízléseket kiszolgálni. A KV58 egy dupla héjú sisak, amely különösen széles színválasztékban kapható. A felületek is változatosak és érdekesek, minden színhez a legjobban illeszkedőt tónust alkalmazzák, a fényestől a mattig, sőt a matt metálig. Technikai szempontból a KV58 rendkívül lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, füst színű belső plexi mellett, a mikro metrikus csat és kivehető, mosható belső bélés szolgálja a vevői igényeket. Bár ez egy nyitott sisak, a Kappa ennek ellenére ellátta egy szellőzőrendszerrel, amely két szellőzőnyíláson át juttatja be a friss levegőt a sisak belsejébe.

Kappa KV58

Ez a modell uniszex mérettartományban kapható, XS (54) és XL (61) között. A sisak az ECE 22-06 szabványnak megfelel, a héj szerkezet hőre lágyuló műanyagból készül. Színek: fényes fehér; matt titán szürke, matt fekete, fényes szürke, matt nikkel, fényes vörös, fényes rózsaszín, matt katonai zöld, fényes kék, matt metál sárga.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes