Yamaha robogók 2024

A dinamikus Yamaha MAX a legsikeresebb termékcsalád a sportrobogók világában. A sikertörténet 2001-ben kezdődött az azóta már legendává vált Yamaha TMAX-szal, amely két évtizeddel ezelőtt alapjaiban változtatta meg a robogók piacát, mivel elsőként kínált „igazi” motorkerékpárokhoz méltó teljesítményt és kezelhetőséget egy robogó egyszerűségével és kényelmével kombinálva.

Ezt követően 2006-ban a XMAX egy teljesen új piacot nyitott meg, és vásárlók ezreinek mutatta meg, hogy a hétköznapi ingázás is lehet egyszerre szórakoztató, stílusos és gazdaságos – ráadásul úgy, hogy a motort hétvégén dinamikus és sportos szabadidős motorozásra is használhatják.

Yamaha robogók 2024


A legújabb, konnektivitási funkciókat és mindenki számára kiváló vezetési élményt kínáló MAX modellek, amelyekre méltán lehetnek büszkék új tulajdonosaik, a Yamaha sportrobogók tervezésében az elmúlt évek egyik legnagyobb előrelépését jelentik. 2024-re minden sportrobogó egy új és egy korábbi színben is elérhető lesz.

Yamaha robogók 2024


TMAX Tech MAX új: Dark Magma, korábbi: Tech Black.
TMAX új: Icon Black, korábbi: Sword Grey.
XMAX 300 Tech MAX új: Dark Magma, korábbi: Tech Black.
XMAX 300 új: Icon Black, korábbi: Sonic Grey.
XMAX 125 Tech MAX új: Dark Magma, korábbi: Tech Black.
XMAX 125 új: Icon Black, korábbi: Sonic Grey.

Yamaha robogók 2024


A RayZR könnyű és megfizethető választás a kevésbé tapasztalt ingázók számára, akik megbízhatóságot, egyszerűséget, sportos megjelenést és alacsony árat keresnek a városi közlekedéshez. A dinamikus motorkerékpár-stílusú karosszéria kialakítással rendelkező, kedvező ár-érték arányú robogót egy gazdaságos 125 cm³-es Euro 5 Blue Core motor hajtja, amely a jobb gyorsulás érdekében speciális elektromos rásegítéssel rendelkezik.

Yamaha robogók 2024

A mindössze 99 kg-os súlyával – ami a Yamaha legkönnyebb robogójává teszi – a RayZR mozgékonyan közlekedik a városi forgalomban, és az ülés alatti csomagtartóban pedig egy sisak vagy bevásárlótáska is elfér.

Yamaha robogók 2024

A RayZR környezetbarát Start & Stop rendszere automatikusan leállítja a motort, amikor a robogó megáll egy közlekedési lámpánál vagy egy kereszteződésnél, így akár 4%-kal javulhat az üzemanyag-fogyasztás – továbbá az innovatív, új Smart Motor generátor rendkívül csendes motorindítást tesz lehetővé.

Yamaha robogók 2024

A RayZR számos országban B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető – a Yamaha közismert megbízhatósága és széles körű kereskedői hálózata pedig alapfelszereltségként biztosítja a nyugalmat ehhez a 125 cm³-es prémium márkás robogóhoz.
RayZR: Anodized Red és Midnight Black.
A városi közlekedés egyszerűbb és élvezetesebb egy Yamaha Urban Mobility robogóval.

Yamaha robogók 2024

A Yamaha Urban Mobility modellcsalád széles és változatos kínálattal, két- és háromkerekű, 125 cm³-estől egészen 300 cm³-es motorokkal szerelt, számos különböző életstílusnak és ízlésnek megfelelő modellel – többek között elektromos robogókkal – várja a motorozni vágyókat. A Tricity (300 cm³/155 cm³/125 cm³) háromkerekűek a nedves vagy göröngyös útfelületeken is extra magabiztosságot adnak, így ideálisak a kezdő motorosok számára – és a Tricity 300 számos országban B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető.

Yamaha robogók 2024

A Yamaha a legnépszerűbb NMAX 125 és a nagyobb köbcentis NMAX 155 modellje mellett a könnyen vezethető D’elight és az elektromos NEO’s gépekkel együtt továbbra is a legjobb alternatív közlekedési megoldásokat kínálja a városi ingázáshoz. 2024-ben minden Urban Mobility modellhez egy vagy akár több új szín is bevezetésre kerül, kivéve az NMAX 125/155 és a NEO’s modelleket, amelyek a már jól ismert, korábbi színekben kaphatók.

Yamaha robogók 2024


Tricity 300 új: Zen Green, korábbi: Petrol Blue, Power Grey.
Tricity 155 új: Zen Green, korábbi: Petrol Blue, Matt Grey.
Tricity 125 új: Zen Green, korábbi: Petrol Blue, Matt Grey.
D’elight új: Milky White, Power Black, Trendy Red.

Szöveg és kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes