Moto Guzzi Stelvio

A Stelvio a Moto Guzzi on-off kalandokhoz, utazásokhoz készült modellje. Az új és abszolút modern technikai alapok, és az egyetlen ebben a lökettérfogat kategóriában, ami kardán hajtással és elektromosan állítható szélvédővel magassággal büszkélkedhet.

Az aerodinamika terén mélyreható változások jelzik a menetszél elleni védelmet, a kényelem és a vezetési élmény maximalizálása érdekében.

Moto Guzzi Stelvio


A szélvédőnek most olyan alakja van, amely képes elterelni a szelet, hogy a légörvények ne kavarogjanak a vezető és az utas mögött, amit a két kiegészítő oldalterelő jelenléte is segít. A Stelvio-t az új kompakt blokk hajtja, amelyet most mutattak be a V100-on Mandello-ban, tovább finomítva, egy élvonalbeli motor kialakítása érdekében. Kompakt és könnyű, hogy az agilis futómű sportos beállításai minden körülmények között a vezetési élményt szolgálják.. A keresztirányban beépített V 90° motor folyadékhűtéssel és dupla vezérműtengellyel, elosztással és hengerenként 4 szeleppel gondoskodik megfelelő erőnlétről. A hatfokozatú váltó átdolgozásra került, hogy még lágyabb legyen kapcsoláskor. A motor egyértelműen sportos karakter, maximális teljesítménye 115 lóerő 8700 fordulat/percnél, míg a maximális nyomaték 105 Nm 6750 fordulaton áll rendelkezésre.

Moto Guzzi Stelvio

A nyomaték 82%-a már 3500-as fordulattól elérhető, a leszabályozó pedig 9500-ra van állítva. A váz nagy szilárdságú acélcsőből készül, a felniken belső nélküli abroncsok feszülnek elől 19″, hátul 17″ méretekkel. Ezen felül a futómű hosszú utakon csillapít, amelyek kényelmessé teszik a vezetést a túrák során, szórakoztató terepen és könnyen vezethető aszfalton. A Stelvio az első Moto Guzzi, amely elérhető PFF Rider Assistance Solution megoldással. Az innovatív vezetőtámogató platform, az aktív biztonság szempontjából kapott főszerepet, amit a Piaggio Fast Forward, a robotikára szakosodott cég fejlesztett. Az elektronikus felszereltséget az elektromos vezérlésű gázkar teszi teljessé. Egy hattengelyes platform kezeli az elektronikus vezérlőket a biztonság terén (például kanyar ABS).

Moto Guzzi Stelvio

Öt lovaglási mód létezik: túra, eső, közúti, sport és terepjáró. Ezek mindegyike kezeli a motorfék beavatkozásokat, az ABS-t és a kipörgésgátlót, valamint a teljesítmény leadási térképeket. Off-Road módban kikapcsolható az ABS és a kipörgésgátló. Kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, amellyel minden motoros saját ízlése szerint valósíthatja meg saját motorját.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Guzzi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes