Pirelli Scorpion Trail III

Az új Pirelli Scorpion Trail III a kalandtúra abroncsok legújabb generációját képviseli, és a valaha volt legsportosabb teljeítményt nyújtja aszfalton. A modern kaland- és crossover motorkerékpárokhoz tervezett, nagyon sokoldalú és különböző körülmények között használható abroncs a Pirelli Kutatási és Fejlesztési Osztályának legújabb fejlesztéseinek eredménye, a technológia és a felhasznált anyagok tekintetében egyaránt.

A Scorpion név azonnal egyértelművé teszi, hogy a Pirelli terephasználatra szánt termékcsaládjába tartozik, olyan tapasztalatok alapján került fejlesztésre, mint az enduro és a motocross világbajnokság, amelyekben a Pirelli vitathatatlanul vezető szerepet tölt be negyven év alatt 81 megnyert világbajnoki címmel.

Pirelli Scorpion Trail III


A Scorpion Trail III ugyanis egy utcai enduro gumiabroncs, ezért elsősorban aszfalton való használatra szánt termék, de lehetővé teszi a földutak adta kihívások leküzdését is. Aszfalton az abroncsok nagyon sportos viselkedést produkálnak, köszönhetően a magas tapadásnak és az optimális kezelhetőségnek. Emellett a kiváló stabilitás teljes terhelés mellett és a Sport-túra abroncsokhoz hasonló nedves tapadási készség mellett sem szabad szó nélkül elmenni.

Pirelli Scorpion Trail III

Ha az aszfaltot földútra cseréli a vezető, a központi és keresztirányú barázdák állandó váltakozása biztosítja az irányítást és a tapadást. Végül a Scorpion Trail III egy másik előnye a figyelemre méltó akusztikus kényelem (minimalizálja az útzajt), amely nem csökkenti a közúti vezetés élményét. Ezek az előnyök az abroncsot alkotó összes elem tökéletes harmóniájának köszönhetőek. A futófelület minta kialakítása az elődjéhez képest, javította a stabilitást és a vezetési precizitást. E cél elérése érdekében a Diablo jellegzetes győztes sémáját felülvizsgálták, és egy utcai enduro termékbe integrálták.

Pirelli Scorpion Trail III

A középső szalag barázdáit, amelyeket a Diablo termékcsaládban jelenlévő, szemet gyönyörködtető és ikonikus Flash ihletett, lehetővé teszik a nedves vízelvezetést és az oldalirányú stabilitást puhább terepen, miközben egyenletes kopást biztosítanak. Végül a tapadást biztosító robusztus központi hornyokkal és a vállhornyokkal való integrációt úgy tervezték, hogy még földutakon is jó vezetést és tapadást biztosítson. Az abroncs kialakításánál új vegyületeket alkalmaztak a radiális részeken, 100% szilícium-dioxid alapú elöl és hátul is, a kiváló teljesítmény érdekében nedves és száraz felületeken egyaránt. A hátsó kettős összetételű radiálok lágy keveréket használnak a vállöveken, és különféle lágyító gyanták is kerültek a keverékbe, amelyek optimalizálják a kanyartartást.

Pirelli Scorpion Trail III

A középső futófelület keményebb keveréke hasonló az első gumiabroncshoz, hogy nagy stabilitást, kopásállóságot és futásteljesítményt biztosítson. Az alap szerkezet a szupersport gumiktól származik, javítja a vezetést és a tapadást, különösen a radiális, 0 fokos acélszalag mentén, ami még nagy sebességnél is kiváló stabilitást biztosít. A hátsó gumiabroncsok rendkívül merev szerkezete sportos kezelhetőséget tesz lehetővé mindenkor, és nagy stabilitást biztosít minden terhelésnél. A profilok a Pirelli Sport-túra abroncsok terén szerzett tapasztalatára épülnek, ez stabilitást biztosít nagy sebességnél, nagy futásteljesítményt és sportos érzést progresszív viselkedéssel.

Pirelli Scorpion Trail III

Az első szállítmányok 2024 első felében lesznek elérhetők, kivéve a 120/70-es 19″-es első és a 170/60-as 17″-es hátsó, amelyek a 2024-es év második félévében kerülnek a piacra.

Szöveg: Buny

Kép: Pirelli

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes