Ducati ruházati kollekció

Az új kialakítású ruházat még kellemesebbé és biztonságosabbá teszi a Ducati termékpalettájába tartozó modellek vezetését, és különösen jól harmonizálnak az új modellekkel. Az új kollekcióban a sportruházat széles skáláját vonultatják fel, amellyel mindennap kifejezheti szenvedélyét az elhivatott rajongó. Pulóverek, softshell kabátok, női és férfi pólók, esőkabátok, steppelt kabátok, sapkák és még sok más újdonság található a katalógusban.

Legyen szó túrázásról, terep kihívásokról, közúton vagy versenypályán, minden ruhadarabot a biztonságra és a teljesítményre optimalizáltak anélkül, hogy feláldozták volna a Ducati stílust.

Ducati ruházati kollekció


A funkcionális ruhadarabok az ágazat legjobb vállalataival együttműködve készülnek, és kiváló minőségű anyagokból, amelyek garantálják a tartósságot és a védelmet. Kinézetüket Aldo Drudi és a Centro Stile Ducati együttműködése alakította és fejlesztette. A Racing Line legfontosabb újdonsága a kenguru bőrből készült Ducati Corse K3 bőrruha. Ezt a Drudi Performance tervezte, és kizárólag a Dainese gyártja a Ducati számára. A váll-, könyök-, térd- és lábszárvédőkkel, valamint acélbetétekkel készülő ruha a legnagyobb védelem szem előtt tartásával született.

Ducati ruházati kollekció

A bőrruha térdén és könyökén is cserélhető csúszkák vannak, és opcionális hátvédő használatára is lehetőség van. A maximális mozgásszabadság biztosítása érdekében háromtengelyű elasztikus betét került a hátára, rugalmas betétek a mozgó részekre, és varrat nélküli gallér. A Ducati Corse K3 bőr kombi nem csak szabványos méretben és színben kapható, hanem egyike azon ruhadaraboknak, amelyeket a gyártó az exkluzív Ducati SuMisura program részeként kínál. Ez lehetőséget ad a tulajdonosoknak arra, hogy testre szabják a ruhát mind a grafikai tervezés, mind az illeszkedés tekintetében.

Ducati ruházati kollekció

A Ducati a versenypályára használható sisakok csúcsmodelljét, az Arai Ducati Corse V7-et is újra gondolta. Most modern és magabiztos stílust ötvözi a jellegzetes versenykinézettel. Ez a Desmosedici Stradale R motor grafikája által ihletett exkluzív dizájnnak köszönhető elsősorban. A megjelenést a Ducati Corse V6 Air csizma teszi teljessé, tiszta versenystílusban, amely nem köt kompromisszumot a teljesítmény és a biztonság terén. Versenypályán való használatra készült, és a Ducati Lenovo Team hivatalos versenyzői, Pecco Bagnaia és Enea Bastianini visszajelzéseiből származó újításokkal kerül idén a boltokba.

Ducati ruházati kollekció

A Touring Line újdonságai között a Ducati bemutatja a Strada Tour V5 sisakot, amit az alkalmanként terepre járó, kalandvágyó Ducati tulajok számára terveztek. A biztonságról az SFL (SuperFiber Laminate) héj és a szabadalmaztatott, különböző sűrűségű EPS (expandált polisztirol) belső héj, valamint a héj alját körülvevő Hyper Ridge megerősítő bordák gondoskodnak, amelyek növelik a merevséget és csökkentik a héj tömegét. A Facial Contour System (FCS) rendszerrel felszerelt sisak könnyebben felvehető, miközben kényelmesebb illeszkedést és kiváló stabilitást garantál.

Ducati ruházati kollekció

A Held által kifejlesztett Tour C5 kesztyűk egészítik ki idéntől a Ducati túra kesztyűinek választékát. Az egyszerű és sokoldalú megjelenés a sorozat összes kabátjával kombinálható, míg a 2 az 1-ben technológia rugalmas használatot tesz lehetővé az időjárási viszonyoktól függően.

Ducati ruházati kollekció

A D-Attitude V2 sisak és a Flow C5 kabát az Urban Line legfontosabb újításai közé tartoznak. A D-Attitude V2 sisak tökéletes partner a városi forgalomban való motorozáshoz és a nyári kirándulásokhoz. A merev külső héj és a szabadalmaztatott, változó sűrűségű EPS belső héj magas vezetési kényelmet és első osztályú védelmet garantál. A Drudi Performance által tervezett Flow C5 kabát piros és fekete színű betéteivel, férfiak és nők számára egyaránt elérhető méretben, praktikus és stílusos az utazáshoz.

Ducati ruházati kollekció

A nyárra és melegebb éghajlatra tervezett kabát szellőző, és kivehető, eső- és szélálló H2Out membránnal rendelkezik. A 2024-es kollekció Sport Line családjába tartozik a Ducati Theme V2 és D-Rider V2 sisak páros, mindkettőt a Drudi Performance tervezte, színükben a kollekció többi részével harmonizálnak.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes