Harley-Davidson Icons és Enthusiast széria

A Harley-Davidson-nál debütál a limitált kiadású Harley-Davidson Icons motorkerékpár kollekció és mellette a limitált szériás Enthusiast kollekció legújabb tagjait is megismerheti a nagyérdemű. Ezek a motorokat az egyedi gyári festés, illetve a részleteiben is kidolgozott grafikák és azok fényezési technológiája teszi igazán vonzóvá. Mindkét kollekció darabjait március 2-9. között a Daytona Bike Week ideje alatt, a Daytona International Speedway-en állítják ki először, valamint innentől már kaphatóak a hivatalos Harley-Davidson márkakereskedőknél is.

Az Icons modell a hamarosan bemutatásra kerülő The Bikeriders című filmben feldolgozott korszak klasszikus darabja. A film egy vérbeli középnyugati motoros banda felemelkedését kíséri végig a tagjainak életén keresztül. A tervezett bemutatója az Egyesült Államokban idén nyáron lesz.

Harley-Davidson Icons


Harley-Davidson Icons motorkerékpár kollekció: Hydra-Glide Revival modell
A 2024-es Hydra-Glide Revival modell, a Harley-Davidson Icons motorkerékpár kollekció negyedik kiadása, egy igazi jubileumi darab, hiszen a Harley-Davidson E és F modellekhez készült Hydra-Glide teleszkópos első felfüggesztés 1949-es bevezetésének 75. évfordulóját ünnepli idén. A Hydra-Glide felszereltségű, kifinomult Harley-Davidson FL modellek nyergében vált csak igazán izgalmassá bejárni az új, államokat átszelő autópályákat. A 2024-es Hydra-Glide Revival modell tulajdonosai egy olyan motoron járhatják saját útjukat a szabadság és a végtelen kalandok felé, amelyet egy klasszikus korszak ihletett, de a modern Harley-Davidson motorok minden kényelmét és technológiai innovációját magában rejti.

Harley-Davidson Icons


Az Icons Motorcycle Collection egy olyan évente megjelenő sorozat, amelynek keretein belül egy ikonikus Harley-Davidson modell kap egy különleges, újraértelmezett megjelenést. Ez egy limitált darabszámú kollekció, ahol minden modell egyedileg számozott, ettől is lesz igazi ritkaság. Az idei Hydra-Glide Revival modell gyártása sem haladja meg az 1750 darabot világszerte.
Exkluzív stílusjegyek
Az idei Hydra-Glide Revival modell egyedi Redline Red festést kapott, az üzemanyagtartály oldalain pedig Birch White, azaz nyírfa fehér színű panelt használtak, amely az 1956-os modelleken is megtalálható. A motor különleges részletei közé tartoznak az 1955-56-os modell által inspirált krómozott „Harley-Davidson V” tankjelvények és az első sárvédőn elhelyezett „Hydra-Glide” feliratok.

Harley-Davidson Icons

A limitált szériás modellek ismertetőjegyei közé tartozik még a „Hydra-Glide Revival” feliratú betét a kormányrögzítő fedélen és az Icons Motorcycle Collection grafika a hátsó sárvédőn.
További egyedi stílusjegyek fedezhetőek fel a műszerfal sajátos grafikáján is, amelyet az 1954-55-ös sebességmérő dizájnja ihletett. A kéttónusú, 53,3 cm (21 hüvelyk) magas, levehető szélvédő alsó része is speciális Redline Red színben pompázik. A nosztalgikus megjelenést a krómozott kerek légszűrőfedél és krómozott acélfűzős kerekek egészítik ki igazán. A részletgazdag megjelenés folytatódik az első és hátsó sárvédő díszítésein, valamint a motorvédő, a villafedelek, a hajtáslánc és a kipufogó is csillogó krómban pompáznak.

Harley-Davidson Icons


Az egyszemélyes nyeregülést rojtokkal díszített bőrszegéllyel, fehér és piros kontrasztvarrással, valamint egy krómozott sínnel egészítették ki a nosztalgikus megjelenést megkoronázva. A hozzá illő fekete bőr tankpántot szegecsek és egy concho díszíti. A bőr és vinil nyeregtáskákat krómozott, akrilvörös középpontú conchok, krómozott szegecsek, bőr rojtok és fehér-piros varrású kontrasztos díszítés teszi teljesen egyedivé. A nyeregtáskák vízállóak, kulcsos zárral vannak ellátva és merev béléssel rendelkeznek, így szezonról szezonra megőrzik formájukat.
Nosztalgikus megjelenés, modern teljesítmény
A modell egy megbízható Milwaukee-Eight 114 V-Twin motorral van felszerelve, amelyet Screamin’ Eagle High-Flow légszűrővel tuningoltak az erőteljes vezetési élményhez.

Harley-Davidson Enthusiast

A teljesítményre fókuszáló motorosoknak eleget téve, ezen a modellen is felhasználható az összes Harley-Davidson Screamin’ Eagle Stage Upgrade. A Softail váz az ülés alatt rejti az állítható mono lengéscsillapítós hátsó felfüggesztést, amely dinamikus kanyarodási képességet és tökéletes vezetési kényelmet nyújt, miközben megőrzi a klasszikus hardtail formát. A digitális tempomat biztosítja a kényelmes, egyenletes sebességet a hosszú utakon. A LED-es fényszóró és a kiegészítő lámpák kiváló fényerőt és látási viszonyokat biztosítanak a vezető számára. Az ABS technológia (blokkolásgátló) magabiztosan kontrollál minden veszélyhelyzetet, bármilyen vezetési körülmények között is.
Tobacco Fade Enthusiast motorkerékpár kollekció
A bömbölő rock ‘n roll és a V-Twin motor páratlan dübörgése együtt mozgatja meg a Harley rajongók lelkét.

Harley-Davidson Enthusiast

A 2024-es Tobacco Fade Enthusiast kollekció azt az élő zene által nyújtott varázslatos hangulatot adja át, amit akkor érzünk, ha betérünk akár egy zenétől hangos sarki kocsmába, kilátogatunk egy motoros rallyra.
A Tobacco Fade festést és grafikát a klasszikus sunburst wood fényezés ihlette, amelyet először az 1960-as évek rock ‘n roll gitárjain, basszusgitárjain és dobjain láthattunk. Az apró részletek teszik ezt a modellt igazán különlegessé minden zenekedvelő számára.

Harley-Davidson Icons


Az Enthusiast motorkerékpár kollekció darabjait a Harley-Davidson motorosok legendás történetei és az ő örökségük ihlette, ezzel tisztelegve ennek a páratlan közösségnek. Ez a limitált számú kollekció – amelyekből modellenként 2000 darab kapható – három kuriózumnak számító motorból áll össze.

Harley-Davidson Enthusiast

A Tobacco Fade festéshez a Harley-Davidson a legmodernebb és legprecízebb eszközöket használja, amelyekkel tökéletesíti az egyedi színátmenetes megjelenést. A feltűnő karamell színű kontúrcsík kiemeli a fémes aranyszínű panelek tónusait, amelyek a sunburst fade fényezést ölelik körbe. A motor részleteit a rockzenekarok és hangszerek logói ihlették. Az üzemanyagtartály medálját egy bakelitlemez formája és barázdái inspirálták, míg az első sárvédő grafikája gitárpengető alakú.
A Tobacco Fade Enthusiast kollekció modelljei:

Harley-Davidson Enthusiast


Low Rider ST modell

Kösd fel a hálózsákodat, és gurulj a végtelen kalandok felé. A Harley-Davidson Low Rider ST modell egy amerikai V-Twin sporttúramotor azoknak a motorosoknak, akik szeretik a West Coast stílust és vágynak a Milwaukee-Eight 117 V-Twin motorblokk nyújtotta brutálisan dübörgő teljesítményére. A Low Rider ST minden motorsnak átadja Harley-Davidson páratlan életérzését.
Ultra Limited modell
Éld át a kompromisszumok nélküli prémium túrateljesítményt egy hosszú távra tervezett, csúcsmodern túramotorral.

Harley-Davidson Enthusiast

Klasszikus stílusú denevérszárnyas burkolat, 4 hangszórós audiorendszer, Tour-Pak csomagtartó, valamint maximális kényelem a motoros és az utas számára is.
Tri Glide Ultra modell
Egy hosszútávú túrákra tervezett trike, amely brutális nyomatékot, stílust, prémium infotainment rendszert és bőséges csomagteret is biztosít három keréken. Tökéletes választás azoknak a pároknak, akik hosszútávú, kalandos utakra vágynak.

Szöveg és kép: Harley-Budapest.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes