Givi üléstáskák

A praktikus Tanklock rögzítőrendszer, amelyet eddig általánosan tanktáskákhoz használtak, a TAILOCK nevű új „puha” táska sorozatnak köszönhetően a hátsó ülésre is elérhetővé válik. Ebbe a sorozatba jelenleg két modell tartozik: a 23 literes EA146 és a 30 literes EA147, ez utóbbi 38 literre bővíthető.

Mindkét táska az S430 Seatlock univerzális alapra rögzíthető. A Givi által több mint 10 éve bevezetett Tanklock gyors rögzítő/kioldó rendszer mára szabvánnyá vált, és rendkívül praktikus használatának köszönhetően továbbra is elnyeri minden motoros tetszését.

Givi üléstáskák


Annak érdekében, hogy a rendszerből a legtöbbet hozhassa ki a gyártó, a tanksapkát rögzítő karima új helyet kapott az S430 univerzális talpnak köszönhetően, amely szerszám nélkül nagyon gyorsan felszerelhető és eltávolítható, és amely lehetővé teszi a Tanklock vagy Tancklocked táskák használatát. A motorok és robogók hátsó ülésére rögzíthető alap kompatibilis szinte az összes Tanklock táskával. A márka a közelmúltban két új modellt vezetett be, „TAILOCK” néven, amelyeket kifejezetten az S430-hoz terveztek. Az EA146-ról és az EA147-ről beszélünk. EA146 Tailock táska 23 literes űrtartalommal és kompakt, letisztult kialakítással szolgálja a poggyász szállítást. Ez a modell 1200D POLY/PU anyagból készült, fluoreszkáló sárga betétekkel, és dupla cipzárral ellátott nyílást, 2 oldalzsebet (melyek közül az egyik külön rekesszel) és egy dupla cipzáras hátsó zsebet kínál.

Givi üléstáskák

Az alsó cipzár fluoreszkáló elemet tartalmaz, mellé sárga esővédőt, valamint a felső cipzárban utas háttámlaként használható párnázást is kapott, ha az S430-as talp a csomagtartóra vagy doboztartó platnira van rögzítve. Kényelmes vállpánt és fogantyú a kézben vagy a vállon történő hordozáshoz elengedhetetlen tartozék. A fényvisszaverő betétek fokozzák az aktív biztonságot. Méretek (mm): 360 x 270 x 340 (HxHxM)
Az EA147 Tailock táska 30 literes űrtartalommal, 38 literig bővíthető, ami akár egy zárt sisak elhelyezésére is elegendő helyet kínál. 1200D POLY/PU-ból készült, fluoreszkáló sárga betétekkel hívja fel magára a figyelmet, és gyorsan átalakítható hátizsákká, amely így könnyen vihető tovább a motrról leszállva. Az alsó zseb egy vállpánt rendszert és egy párnázott szárnyat rejt, amely a Tanklock karimát takarja. Van még egy dupla cipzáras hátsó zseb, benne az utas háttámlájaként használható párnázattal és a fluoreszkáló sárga esővédővel. Méretek (mm): 320 x 210>290 x 420 (HxHxM).

Givi üléstáskák

Az alap univerzális rögzítési rendszerrel, amely lehetővé teszi a Tanklock vagy Tancklocked táskák használatát (kivéve az ívelt aljúakat) a nyeregen, az ülés utasoldalán vagy egy alumínium hátlapon (M8A, M8B, M9A, M9B modellek) . Ez a tartozék karcolás- és csúszásgátló gumi felülettel rendelkezik, és bármilyen motorkerékpárhoz vagy robogóhoz illeszkedik. Az állítható hevederekkel történő össze-/leszerelés kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe, és ehhez nem szükséges szerszám.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes