30. Harley Owners Group európai Rally

A Harley Owners Group (H.O.G.) Rally 30 eseménynek most először az olaszországi Senigallia ad otthont 2024. június 6-9. között. Az éves európai H.O.G. Rally egyik fontos alapelve, hogy egy mindenki számára nyitott és ingyenes “vándor esemény” legyen, ahol a motorkerékpár-rajongók ellepik az utakat és együtt járják be az adott régió gyönyörű tájait.

Ez, a szinte minden évben más-más helyszínen megrendezett kiemelt esemény rendszeresen több, mint 50.000 motorost, Harley-Davidson rajongót és H.O.G.-tagot vonz a világ minden tájáról.

30. Harley Owners Group európai Rally


A 30. jubileumát ünneplő rendezvénynek 2024-ben Olaszország ad otthont, a történelmi, folyóparti és tengerparti kikötőváros, Senigallia óvárosa, amely Olaszország Le Marche régiójában, Ancona közelében és Bolognától kevesebb, mint két órányira fekszik. A rallyn számos program között tudnak szemezgetni az odalátogatók: koncertek, kiváló olasz konyha, minden este buli és persze végtelen vásárlási lehetőség az igazi rajongók számára. Mindezek mellett sok más különleges élmény vár mindenkit ebben a gyönyörű, történelmi kisvárosban.

30. Harley Owners Group európai Rally

A Harley-Davidson számos helyi olasz céggel és márkával lépett együttműködésre, hogy egy felejthetetlen közös eseményt hozzanak létre. A H.O.G. Rally egyik alapvető és nélkülözhetetlen összetevője a zene! Az idei fő zenei színpad a központi Piazza Garibaldi téren lesz, ami egy igazi olasz, festői helyszín. Az ikonikus épületekkel körülvett téren csütörtökön, pénteken és szombaton Olaszországból és más országokból érkező fellépők váltják majd egymást. A zenei felhozatalról és a teljes programról, valamint a fellépők pontos listájáról is hamarosan lerántják a leplet. A Harley-Davidson a kalandvágy és a szabadság megtestesítője.

30. Harley Owners Group európai Rally

Azokat a látogatókat, akiket ugyanezek az érzések inspirálnak, most egy különleges motorozásra invitáljuk, egy igazi exkluzív off-road élménnyel a Pan America 1250 Special-el, ami a H-D egyedülálló kalandtúra modellje. A „Di Traverso – Adventouring” nevű elismert olasz kalandtúra-akadémiával együttműködve a látogatók félnapos, szervezett túrán vehetnek részt a helyi Strada-Bianci off-road útvonalakon és a környék legjobb off-road szakaszai közül néhányat bejárva. A túra természetesen nem csak a Pan America modellek tulajdonosainak szól, hiszen minden Adventure Touring rajongót várnak szeretettel, márkától függetlenül.

30. Harley Owners Group európai Rally

Az igazi adrenalin függőkhöz a Dakar elit versenyzője, Joan Pedrero is csatlakozik a rallyn, aki nemrég írt történelmet, hiszen egy gyári Harley-Davidson Pan America 1250 motorral teljesítette az Africa Eco Race-t. Pedrero a maxitrail kategóriában az 1., összességében pedig a 25. helyen zárta a versenyt. A Harley-Davidson sikeres részvétele a világhírű, extrém versenysorozatban bizonyította a Pan America 1250 kiemelkedő képességeit és megbízhatóságát. A kalandozás és a versenyzés a márka fontos részei és a Pan America 1250 ezzel új lehetőségeket kínál, hogy páratlan Harley-Davidson élményekkel gazdagodhass. A Harley-Davidson még egy különleges bejelentéssel is készült, a Deus Ex Machina – az egyedi custom stílusával és motoros kultúrájáról ismert márka – is csatlakozik az eseményhez partnerként, ezzel emelve a rendezvény presztízsét.

30. Harley Owners Group európai Rally

Egyetlen H.O.G. Rally sem lenne teljes az ikonikus Harley-Davidson felvonulás nélkül, amelyen több ezer motoros gurul majd keresztül város szívén, a történelmi nevezetességek mellett elhaladva. (június 8-án, szombaton) A látogatóknak lehetőségük lesz arra is, hogy megmutathassák saját, egyedi motorkerékpárjaikat a Custom Bike Show-n, amelyet a Piazza Garibaldi téren rendeznek meg június 7-én, pénteken.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes