Kövek és murva fölött, keresztül a vízen, széllel szemben

Az új BMW F900GS megjelenésével még több lehetőség nyílik a címben szereplő kalandok leküzdésére. Ezért nem volt más választása a Hepco & Becker fejlesztőinek, mint a lehető leggyorsabban bevinni a műhelybe, hogy megfelelő kiegészítőkkel lehessen felruházni a szezon kezdetén.

A poggyász szállítás megoldása a legnagyobb feladat egy ilyen motornál, így a választás az Xplorer Cutout dobozokra esett.

BMW F900GS – Hepco & Becker


A fekete tartóhoz 40 és 37 literes dobozokat lehet rögzíteni. Ehhez aztán a motorhoz leginkább illeszkedő árnyalatú doboz passzol, ezért ezüst és fekete színben áll az érdeklődők rendelkezésére. További csomag elhelyezésre egy tanktáska is kiváló lehetőséget nyújt, ezért a Basic sorozat rögzítő eleme is felszerelhető az üzemanyag betöltőnyíláshoz.

BMW F900GS – Hepco & Becker

Rövidebb távban gondolkodó tulajdonosok a C-Bow tartókkal és a hozzá illeszkedő táskákkal és dobozokkal tudják megoldani poggyász szállítási igényüket. További rakodási hely nyerhető a bukócsőre rögzíthető V1-es táskákkal. Aki a hátsó részt is szeretné kihasználni, azoknak Alu- és Easyrack tartók segítenek rögzíteni a felső dobozt. Itt a kínálatban több méret áll a tulajdonosok rendelkezésére. A hátsó dobozt elvetők egy csomagtartó szélesítéssel oldhatják meg táska vagy hengerzsák elhelyezését.

BMW F900GS – Hepco & Becker

A kapacitás a Minirack tartó elhelyezésével is növelhető, a Lock-it vagy Basic rendszerű rögzítőkkel rendelkező táskák másodpercek alatt felrakhatók vagy levehetők. A stílusos rácsos hátsó csomagtartó szintén elérhető ehhez a típushoz. A védelem érdekében is tettek lépéseket, például típushoz illesztett bukócső, ami védi a motort és a tankot is.

BMW F900GS – Hepco & Becker

Ebből rendelkezésre áll fekete és rozsdamentes acél változat. A laza talajon történő letámasztásnál nagy szolgálatot tehet az eldőlés ellen az oldal állvány alsó részére rögzíthető szélesítés. Aki még több fényt szeretne éjszaka az út megvilágítására, annak a LED-es kiegészítő lámpákat ajánlják. Az utas biztonságáról egy erős kapaszkodó gondoskodik.

BMW F900GS – Hepco & Becker

Tervek között szerepel még a markolat védelem, a karter védő, első lámpára rács és egy központi állvány kialakítása a típushoz, hogy még maradjon miért izgulni.

Szöveg: Buny
Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes