Ha hív az út

Erre válaszolni kellett, ha már megjelent a Kawasaki az új Eleminator 500-as motorral a piacon. Egy ilyen motorral hosszabb utakra tervez az ember, ezért nem árt ha van a poggyászban néhány váltás ruha, és az ilyen túrákhoz szükséges többi kellék.

Ezért aztán a Hepco & Becker fejlesztői sem múlatták tétlenül az időt, készítettek néhány kiegészítőt, amivel a címben szereplő feltevésre válaszoltak.

Kawasaki Eleminator 500 – Hepco & Becker


A motor stílusához legjobban a Liberty bőr táskák passzolnak, ahhoz viszont szüksége van a C-Bow tartóra, így hozzáigazították a felfüggesztési pontokhoz a tartót. A tanktáska rajongók igazán örülhetnek, mert a Basic tankgyűrű felfogatási pontjai illeszkednek a betöltő nyílás rögzítési pontjaihoz, tehát semmi nem állja útját a kínálatban szereplő táskák közül kiválasztani egy megfelelőt.

Kawasaki Eleminator 500 – Hepco & Becker

A hátsó csomagtartó kialakítása az esztétika mellett a funkcionalitásban is jeleskedik, biztos rögzítési pontot kínál a hátsó táskáknak. A Minirack tartó a kisebb táskák elhelyezésre nyújt lehetőséget, Aki nagyobb volumenben gondolkodik, annak a hátsó dobozok nyújthatnak kielégítő megoldást. Ennek rögzítéséhez az Alu- vagy Easyrack tartók lehetnek a tulajdonos segítségére. Az utassal motorozást kedvelőknek készítettek a hátsó ülés mögé háttámlát, ezzel növelve az utas biztonságot, de ehhez a kiegészítőhöz azonban nem kapcsolódik csomagtartó.

Kawasaki Eleminator 500 – Hepco & Becker

A mechanikai védelem területén bukócső, lámparács hangsúlyozza a stílust és tölt be védelmi szerepet. A motor leállítását laza talajon az oldal állvány alsó talpának kiszélesítésével biztosították.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes