A HARLEY-DAVIDSON KÉSZEN ÁLL A MAGYAR UTAK MEGHÓDÍTÁSÁRA

A Harley-Davidson márkakereskedések az ország egész területén egy időben és közösen indítják el az idei motoros szezont az Open House rendezvénysorozattal, amit először április 5-6. között tartanak meg minden kereskedésben. A tavasz beköszöntével itt az idő, hogy felkészüljünk a várva várt motoros szezonra és együtt hódítsuk meg a végtelen utakat.

Ezen az Open House eseményen a túramotorozás új korszakát ünnepeljük, amelyet a legmodernebb technológia és a kifinomult tervezés csúcsát jelentő vadonatúj Street Glide és Road Glide modellek testesítenek meg.

Harley-Davidson Enthusiast


Az érdeklődők most testközelből találkozhatnak a 2024-es Harley-Davidson motorkerékpár kínálattal, beleértve a vadonatúj Nagy Amerikai Túramotor modelleket, azaz a legújabb Street Glide és Road Glide-ot. A két ikonikus modellt a megújult Milwaukee-Eight 117 V-Twin motorral szerelték fel, így erősebbek, könnyebbek és dinamikusabbak, mint valaha. Egyes kereskedéseknél az új CVO Road Glide ST modellel is lesz lehetőség találkozni, amely a Custom Vehicle Operations 25. évfordulójának jubileumi kiadása. Ezt a motort a versenyzés ihlette, aminek köszönhetően a hot rod baggerek elképesztő teljesítményét örökölte, vagyis a valaha volt legerősebb gyári blokk lüktet benne. A motorok szerelmesei a legújabb színeket is megcsodálhatják a kereskedésekben, amelyek innentől számos 2024-es modellen elérhetőek lesznek.

Harley-Davidson Enthusiast

Az új színválasztékban megtalálható az egyedi Billiard Grey, a Blue Burst, a White Onyx Pearl, a Sharkskin Blue, a Red Rock és az Alpine Green. Április 6-án, szombaton, a Harley-Davidson budapesti kereskedése az Open House rendezvénnyel párhuzamosan egy alkatrész börzét is szervez, ahol a résztvevők eladhatják vagy cserélgethetik motoros társaikkal a garázsban pihenő kincseiket, valamint válogathatnak a legújabb H-D termékek között. A soproni szalon ezzel egy időben tervezi a szezonnyitó gurulásást, ahova minden környékbeli Harley rajongót várnak. Természetesen a nyíregyházi kereskedés is extra programokkal készül, minden látogatónak lehetősége nyílik egy tesztmotorozásra a legújabb 2024-es modellekkel. A vadonatúj modellek mellett a márkakereskedésekben kapható alkatrészek és tartozékok széles választékának segítségével formálhatják igazán egyedivé álmaik túramotorját a vásárlók.

Harley-Davidson Icons

Az új Street Glide és Road Glide modellekhez is számos customizációs csomag és kiegészítő érhető el, ezzel biztosítva a teljes személyre szabhatóságot. Az Open House rendezvények tökéletes alkalmat kínálnak, hogy a motorosok frissítsék ruhatárukat és felszereléseiket a tavaszi szezon kezdete előtt. A márkakereskedésekben Harley-Davidson MotorClothes ruházati termékek széles választéka kapható, köztük H-D Flex réteges dzsekik, a Willie G kollekció és számtalan más stílusos ruhadarab.
Az események mindenki számára nyitottak és ingyenesen látogathatóak. Legyen szó a márka rajongóiról és a motorozás szerelmeseiről vagy az utcáról betévedő érdeklődőkről, mindenki első kézből csodálhatja meg a Harley-Davidson legújabb motorkerékpárjait és termékeit.

Harley-Davidson Enthusiast

Akiket vonz a szabadság érzése és a széles utak, illetve hívogatja a kalandvágy vagy csak kíváncsiak a Harley-Davidson idei kínálatára, azok mindenképp látogassanak el április első hétvégéjén (5-6.) a legközelebbi Harley-Davidson márkakereskedésükhöz.

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes