A Metzeler 2024 legjobb gumiabroncs márkája a Motorrad olvasói szerint

A díjat tizenharmadik alkalommal kapta a Metzeler márka, miután győztesen került ki a Motorrad és a PS által rendezett szupersport abroncs összehasonlító teszteken. Azok az olvasók, akik részt vettek a német motoros magazin éves felmérésében a Metzelert választották a legjobb gumiabroncs márkájának.

A hivatalos díjátadó ünnepségen, amelyre Stuttgartban került sor, Michael Müller Értékesítési és marketing igazgató, Salvatore Pennisi, a tesztelési osztály igazgatója képviselte a Metzelert. A díjat Marcus Schardttól, a Motorrad értékesítési igazgatójától vehették át.

Motorrad díj – Metzeler


Nem ez az első alkalom, hogy a Metzeler márka elnyerte a hőn áhított díjat. A siker nyomán 2006-ban, 2008-ban, 2009-ben, 2013-ban, 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben, 2018-ban, 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben, ahogy idén is, a Metzeler vehette át az elismerést, a tizenkilenc megmérettetésből immáron tizenharmadik alkalommal. Ezzel az eddig ismert tény további megerősítést nyert, hogy a motorkerékpár gumiabroncsok között márka referenciának számít a piacon. A tekintélyes német magazin olvasóit arra kérték, szavazataikkal jelezzék, melyik motormárka és gumiabroncs az általuk kedvelt. A szavazók szabadon kifejezhették egy vagy több termékről a véleményüket. A 49 707 szavazó 62,3%-a jelölte a Metzelert a legjobb abroncsnak. A Motorrad által szervezett felmérést minden évben nem csak a motorosok várják nagy izgalommal, hanem olyan szakemberek is, akik fontos visszajelzést kaphatnak a felhasználóktól, akik mindennap próbára teszik a gumikat az utakon.

Motorrad díj – Metzeler

Az a következetesség, amellyel a Metzeler márkának sikerült elnyernie ezt a rangos díjat, demonstrálja a márka megbecsülését a motorosok körében. Ez is megerősítése a kiváló és folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenységnek. A legjobb gumiabroncs márka díja mellett a kivételes minőség és teljesítmény egyértelmű bizonyítéka a Metzeler márka termékeinek széles palettája, amihez a közelmúltban az új ROADTEC 02 is hozzájárult az összehasonlító teszteken elért győzelmekkel a legfontosabb motorkerékpár magazinok hasábjain. Nem utolsósorban említve a Metzeler SPORTEC M9 RR abroncs szupersport kategória helyezését a Motorrad és a PS magazinok által szervezett összehasonlító teszten. A SPORTEC M9 RR többször és négy éve is bizonyította kiváló teljesítményét, majd dupla sikerrel ismét referenciának bizonyult a sportgumik között a Motorrad (7-2024-es kiadás) és a PS (4-2024-es szám) által közzétett tesztben.

Motorrad díj – Metzeler

Mindkét összehasonlításban négy abroncsmodellt teszteltek BMW S 1000R-re szerelve, és bár a vizsgálati kritériumok eltérőek voltak a két lapnál, az eredmény nem változott: a SPORTEC M9 RR nyert.

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes