Husqvarna Svartpilen 801

A Husqvarna vadonatúj, erős csupasz motorkerékpárt mutatatott be, a Svartpilen 801-et. A teljesítményt, az agilitás és a kortárs scramblerek által ihletett Svartpilen 801 a legújabb és legnagyobb lökettérfogatú csupasz gép a márka kínálatában. Ezt a motort úgy terveztek, hogy a közúti vezetés élménye meglegyen és a hétköznapokban új mércét állítson fel a közepes súlyú utcai modellek között.

A mindössze 181 kg tömegű Svartpilen 801 erős és könnyű króm-molibdén acél vázra épül a rugalmasság és a merevség pontos egyensúlya érdekében. Középpontban egy erőteljes, 799 köbcentis, soros, kéthengeres, DOHC motor áll.

Husqvarna Svartpilen 801


Az 52 kg-os blokk 105 LE-s csúcsteljesítményre képes, megbízhatóságát és hatékonyságát innovatív technológiák garantálják, amelyek révén 15 000 km-re volt növelhető a szervizintervallum, és rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztást garantálnak. Könnyű motorjának és vázának párosítása tökéletes kiegyensúlyozott teljesítmény-tömeg arányt biztosít, ami mozgékonyságot és izgalmas utazást kínál. A Power Assist Slipper Clutch (PASC) rendszer maximalizálja a tapadást gyorsításkor, és megakadályozza az instabilitást erős fékezéskor, az Easy Shift pedig zökkenőmentes sebességváltást biztosít. Az állítható WP APEX felfüggesztés 140 mm-es és 150 mm-es rúgóutak garantálják a kényelmet és a kezelhetőséget a városban és azon kívül.

Husqvarna Svartpilen 801

A 17”-os kerekekre szerelt Pirelli MT60 RS abroncsok magas szintű tapadást és visszajelzést biztosít. A Svartpilen 801 minimalista megjelenését olyan prémium részletekkel egészítik ki, mint a LED lámpák, az alumínium kormány, amelyek együttesen egyedi és szemet gyönyörködtető utcai gépet hoznak létre. A karcsú, ergonomikus, sötét tónusokkal díszített karosszéria szépen körbeveszi a motort, a kétrészes ülés magas szintű kényelmet és korlátlan mozgást kínál. A legmodernebb elektronikus segédeszközök javítják a Svartpilen 801 vezethetőségét az opcionális Dynamic Pack csomaggal, amely még magasabb szintre emeli az utcai vezetés élményét. Az állítható kipörgésgátló (MTC) és az ABS mellett az utcai, eső és sport üzemmód választás lehetősége az alapfelszereltség része.

Husqvarna Svartpilen 801

A Dynamic Pack-ban már motorcsúszás-szabályozást (MSR) is találunk az ellenőrzött lassítás érdekében, az Anti-Wheelie móddal pedig korlátozva van az első kerék maximális emelkedési szöge, a biztonság érdekében. A kategóriájában legjobb technológiai csomag könnyű használatot és maximális teljesítményt biztosít minden motoros számára. A J.Juan fékrendszer kivételes fékerőt biztosít a Bosch kanyar ABS-rendszernek köszönhetően. A Supermoto ABS üzemmódot azok kapcsolhatják be, akik fokozott fékezési érzetre és az úttal való szorosabb kapcsolatra vágynak. A sok oldalúságot és a biztonságot emelik a prémium elektronikus funkciók, mint az 5”-os TFT kijelző és az alapfelszereltséghez tartozó csatlakozási egység.

Husqvarna Svartpilen 801

Az egység párosítása a Ride Husqvarna Motorcycles alkalmazással lehetővé teszi a Turn-by-Turn navigáció megjelenítését, valamint a telefonhívások és a zeneválasztás vezérlését. Veszélyjelző rendszer is került a kormány kezelőszerveibe, míg az eltulajdonítástól az indításgátló véd. A vadonatúj és dinamikus, 2024-es Svartpilen 801 vezetési élményének maximalizálása érdekében kiegészítők széles választéka ad lehetőséget a motorosoknak arra, hogy javítsák motorjuk teljesítményét és megjelenését.

Husqvarna Svartpilen 801

Ezenkívül a legújabb Functional Street Collection lehetővé teszi, hogy személyre szabott megjelenésükkel hangsúlyozzák a márka iránti elköteleződésüket a stílusos és védőfelszerelések széles választékából.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes