A Piaggio 140. évfordulójára Vespa egyedi kiadás

140 éves az 1884-ben alapított Piaggio gyár, ebből az alkalomból egy Vespa különleges kiadással ünnepli ezt a születésnapot a gyártó. A Piaggio Style Center olyan modellt hozott létre, amit a gyűjtők már most is szemmel tartanak, mert limitált, 140 darabos szériában készül majd, és csak négy napig lesz elérhető.

A Vespa World Days 2024 rally április 18. és 21. között kerül megrendezésre, amelyre több ezer vespást várnak a 66 ország Vespa Klubjaiból. Valójában a hatalmas ünnepség napjain, rendelhető a különleges kiadás a weben (VESPA.COM) vagy személyesen.

Piaggio 140. évforduló – Vespa egyedi kiadás


Ez utóbbit a Vespa faluban, a 2024-es Vespa Világnapoknak otthont adó Pontederában lehet megtenni. Megismételhetetlen alkalom, hogy a világ minden tájáról érkező gyűjtők hazavigyenek egy verziót amely az egyik legritkább, legkeresettebb és legértékesebbnek ígérkezik. A Vespa Gtv bázisán létrehozott Vespa 140th of Piaggioban megjelenik a tisztelet a klasszikus modellek előtt. A Vespa történetének hangulatos formáit a rendkívüli kombinációnak köszönheti, amit a legenda és a modernitás kapcsol össze. Az alacsony fényszóró és a kitett cső alakú kormány egyesül a sportos díszítéssel és hi-tech felszerelési csomaggal.

Piaggio 140. évforduló – Vespa egyedi kiadás

A különleges változatot kék és világoskék szín jellemzi a fehér karosszérián. A vállalt csoport színei harmonizálnak a klasszikus grafikával és az új Vespa monogrammal, valamint az ünnepi 140 éves logóval. Ezek a színek visszaköszönnek a klasszikus „nyakkendőn“ az első lábvédőn, valamint a légbeömlők mindkét oldalán és a központi rácson. Az első burkolat is a versenyre emlékeztető szellemben készült, mint a Gtv. Az ülés kék színű, dupla tónusos varrással és összetéveszthetetlen együléses megjelenéssel, széles és kényelmes nyereggel vonzza a tekintetet. A hátsó nyereg borítás újabb fejbiccentés a Vespa elegánsan sportos lelkületére. A kék, világoskék betétekkel díszített keréktárcsák is ennek a modellen jelennek csak meg. Az esztétika az új Vespa 140th of Piaggio-t a karosszériaprofiljainak fekete bevonatai teszik teljessé, a tükrök, a hangtompító és a lehajtható utas lábtartók megjelenésével.

Piaggio 140. évforduló – Vespa egyedi kiadás

Minden darabot számozott ünnepi táblával lehet azonosítani. Az új Vespa 140th of Piaggio 300 köbcentis, egyhengeres, 4 szelepes, folyadékhűtéses és elektronikus befecskendezéssel rendelkező blokkja 17,5 kW (23,8 LE) teljesítményt ad le. A lámpák LED-esek, beleértve a jellegzetes alacsony fényszórót is, míg a műszerezés megőrzi az elegáns körformát, de már teljesen digitális. Ezzel a megoldással lehetővé válik a Vespa MIA alkalmazással a kapcsolat nyújtotta funkciók elérése. A kényelem és a praktikum a kulcsnélküli rendszer bevezetésével folytatódik. A biztonságról ASR (elektronikus kipörgésgátló) és ABS rendszer gondoskodik. A Vespa 140th of Piaggio számos rendkívül stílusos kiegészítővel is felszerelhető, többek között kiváló minőségű nagy hátsó bőrtáskával.

Piaggio 140. évforduló – Vespa egyedi kiadás

Ezen Vespa logó van és sima bőr megerősítés az alján, valamint a fogantyúkon, ez lehetővé teszi a könnyű és biztonságos rögzítést a hátsó csomagtartón. A kényelem és a funkcionalitás magában foglalja az első és a hátsó csomagtartókat, valamint a nagy szélvédőt és bukócsöveket.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes