Honda Africa Twin – Hepco & Becker

A Szahara poros vidékein vagy az Alpok kanyargós útjain – a Honda CRF 1100L Africa Twin olyan helyekre viszi a kalandorokat, amelyekről mások csak álmodhatnak. De az igazi kalandoroknak ez soha nem elég. Azok számára, akik mindig tovább akarnak menni, a Hepco & Beckernél tökéletes kiegészítőket kínálnak ahhoz, hogy az Afrika Twin erre még alkalmasabb legyen.

A C-Bow tartóval készen áll bármilyen kalandra – könnyen felszerelhető, és elég robusztus ahhoz, hogy ellenálljon a legkeményebb kihívásoknak is.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker


Ami pedig a tárhelyet illeti, a megfelelőt kínálják az Xplorer Cutout készlettel. Nemcsak az elegendő helyről van csak itt szó, hanem még jól is néz ki. Ha valaki oldaldobozban gondolkodik akkor a rögzített tartó a megfelelő megoldás. Szerszámos dobozokból pedig mindig előkerülnek a megfelelő szerszámok, bármi történjék is. De mindenki tudja, hogy ez nem csak a tárhelyről szól. Kényelemre és funkcionalitásra is szükség van, akkor a Basic tankgyűrű az egyik legjobb megoldás, hogy a legfontosabb dolgok mindig kéznél legyenek egy tanktáskában.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker

Csomagtartó szélesítőhöz pedig biztonságosan rögzíthetők a csomagok. Azonban a német cégnél nem csak a nagy kalandokra gondoltak. Az eredeti csomagtartóra Alu- vagy Easyrack tartó segítségével optimálisan használható ki az Africa Twin egy felső dobozzal a mindennapokban. Az új Nova LED fényszórók mindig elegendő fényt bocsátanak ki, hogy a vezető megfelelően eligazodjon. A biztonság ugyanolyan fontos, mint a kalandvágy. Ezért markolatvédőt is kapott a Honda. A tankig felérő bukócsövek megvédik Africa Twin-t a legzordabb körülményektől is. Az „Offroad” merevítővel pedig biztos, hogy a gép a legvadabb kalandokat is kibírja. Kínálatban szerepel még a V1 bukócsőre rögzíthető táska is, amely pontosan illeszkedik a bukócsőhöz.

Honda Africa Twin – Hepco & Becker

De ez még nem minden. Azok az apró részletek is fontosak, ilyen például a központiállvány vagy az oldal állvány szélesítés, ami gondoskodik arról, hogy az Africa Twin mindig biztonságosan álljon.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes