Ducati Scrambler Icon díszítő elemek és ruházat

A Next-Gen Tour európai állomásain elért óriási sikert követően a Van Orton Design egyedi díszítő elemeket kínál a Ducati Scrambler Iconhoz. A korlátozott, mindössze 50 darabos kiadás, a cserélhető burkolatok első exkluzív kollekciója, ami megerősíti a testreszabás fontosságát a Scrambler Ducati univerzumban.

Pontosan ez a koncepció inspirálta az európai digitális művészet legjelentősebb képviselői közé tartozó olasz duót, a Van Orton Design-t, hogy megalkossák ezt az egyedi és színes borítókészletet.

Van Orton x Scrambler Ducati


Ebben a projektben a művészi identitás egyesült a Scrambler Ducati kreativitásával. A Ducati termékcsalád Scrambler modelljei tökéletes választást jelentenek mindazok számára, akik egy egyedi kialakítású, dinamikus és aktív, valamint biztonságos mindennapi használatra alkalmas motorkerékpáron keresztül szeretnék kifejezni személyiségüket. Motor ez mindenkinek, aki szabadságra vágyik, és meg akarja osztani stílusát és életmódját másokkal.

Van Orton x Scrambler Ducati

Aki úgy dönt, hogy július 15-ig új Scrambler Ducatit vásárol, az különösen vonzó finanszírozási feltételekben részesül a „Ducati Red Deals” révén. A Scrambler Ducati új generációjának Desmodue motorját korszerűsítették, és immár egy új nyolctárcsás tengelykapcsolóval szerelik, amely még simábban működik. A kuplung is kompaktabb, a motorkerékpár is keskenyebbé vált, így több helyet biztosít a vezető lábának. Az új Ducati Scrambler emellett 4 kg-mal könnyebb, mint az előző változat, így a motor jobban kezelhető és könnyebben vezethető. Az új Scrambler Ducati modern Ride by Wire rendszerrel rendelkezik, amely növeli a vezetési élményt és a biztonságot.

Van Orton x Scrambler Ducati

Ez a megoldás gyors és progresszív motorreakciót biztosít bármilyen fordulatszám és fojtószelep nyitási szög esetén, és lehetővé teszi a Ducati Traction Control alkalmazását. Két vezetési móddal készül alapkivitelben. Az alapfelszereltséget a még biztonságosabb vezetéshez nélkülözhetetlen kanyar ABS teszi teljessé. A „Van Orton x Scrambler Ducati” borítókészlet már megrendelhető a Ducati márkakereskedőknél. Speciálisan kialakított dobozban érkezik, különleges grafikával. Tartalmaz egy eredetiséget igazoló tanúsítványt és néhány „öröm országa” stílusú meglepetést. A készletet gyűjthető matricák egészítik ki, amelyek bármilyen alkalomra felhasználhatók, például hogy még egyedibbé tegyék a megrendelők motorját.

Van Orton x Scrambler Ducati

A Scrambler Ducati és a Van Orton együttműködése a következő lépése egy új ruhakollekció bevezetése. A kollekciót kortárs dizájn és erős egyediség jellemzi. Az eredmény egy utcai ruhák által ihletett uniszex kollekció, amely hamarosan elérhető lesz a Ducati márkakereskedőknél és online is a Ducati Shop „Scrambler szekciójában”.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes