A Biker Fest International elsöprő sikerrel nyitotta meg a szezont

A 38. Biker Fest International rekordszámú részvételről számolt be, a Village és a Demo Ride területére belépők száma becslések szerint 240 000-re nőtt a rendezvény négy napja alatt. A számok minden várakozást felülmúlnak, és sokat mondanak, nem mindent.

A BFI hatalmas népszerűsége mögött a szervezők, a Persello család hitelessége és egyre alaposabb munkája áll. Ingyenes belépés, varázslatos helyszín és időpont, a május 9-től 12-ig tartó mennybemeneteli hétvége a turistaszezon nyitánya volt.

38. Biker Fest International


A szinte nyári napsütésnek köszönhetően Lignano Sabbiadoro vonzza a motorosokat szerte Olaszországból és Európa országaiból – Ausztria, Németország, Szlovénia, Csehország, Magyarország. A BFI, amelynek ebben az évben az olasz-amerikai modell, Justine Mattera színésznő volt a védnöke, ezzel megerősítette vezető szerepét a hasonló események között. A Biker Fest International-re a rajongók szeretnek visszatérni, mert tudják, hogy barátságos légkört és egyre jobb közösséget találnak. Vonzza őket a sok szórakozási lehetőség is, amit egy átfogó kínálat garantál, amely évek óta messze túlmutat a „welcome brings” filozófián.

38. Biker Fest International

A kétkerekű piacra és a nagyközönségre való összpontosítás egyre inkább a motorosok ízlésével találkozik. A nagyszerű motoros fesztivál a túrásoknak szentelt útvonalak sorozatával és a Cavalcata Tassellatával, egy mini off-road betéttel fokozta a régió szépségét, amely feleleveníti a legendás 12 órás Enduro Lignano mítoszát. 5000 ingyenes tesztvezetést kínált a helyszín, és több száz amerikai autó gyűlt össze a látványos US Car Reunionon – a maga nemében legnagyobb találkozón Olaszországban. A hatalmas felvonulással, amelyhez csatlakozott az e-Mobility terület és az 50 köbcentis Fever Fest, amit a veterán mopedeknek szenteltek.

38. Biker Fest International

A hangerő és a hangulat óriási volt, a 11 élő rock koncerttel a falu nagy színpadán, és a Pin Up Contesten, amely a Biker Fest „Miss” címért folyt. A szombati fényláz, a hagyományos felvonulás több ezer motoros részvételével tért vissza a látogatók elé. Miközben hű marad önmagához, a BFI minden évben újdonságokat vezet be, amelyek segítenek új érdeklődési köröket teremteni. Ilyen volt a Chicano Show, amely a mexikói stílusú egyedi Harley-Davidsonoknak, a pillanat egyik legnépszerűbb trendjének szólt. A meghívásos kiállítás tovább javította Európa legtörténelmibb egyedi motorkerékpáros kiállításának színvonalát (1987 óta folyamatosan rendezik), amely az olasz motorkerékpár-építők legjobb műhelyeit gyűjti össze, amely a Custom Bike Világbajnokság ugródeszkája.

38. Biker Fest International

A mostani verseny zsűrijében a Twin Club MC képviselői is helyet kaptak, akik 1971 óta szervezik ennek legtörténelmibb európai eseményét a svéd Norrtälje városában. Mint minden nagyszerű történet ez sem érhet itt véget, Olaszország első számú szabadtéri motoros rendezvényének következő állomását a szeptember 12-15-re tervezett Italian Bike Week jelenti majd.

Szöveg: Buny

Kép: bikerfest.it

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes