Husqvarna Trek 2024

A Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro és 701 Enduro LR büszke tulajdonosai számára a Husqvarna Trek 2024 egy olyan esemény, amelyet nem szabad kihagyni. A Husqvarna Motorcycles által szervezett háromnapos, spanyolországi Granadán át vezető expedíciót azok számára hozták létre, akik szeretik a kaland stílusú lovaglást különféle terepen és lenyűgöző tájakon.

A hetven szerencsés előzetes regisztráció után vehet részt a november 18-22-én megrendezésre kerülő izgalmas eseményen.

Husqvarna Trek 2024


Az érkezéstől az indulásig, beleértve azt a három csodálatos napot, amelyet Granada rejtett titkainak felfedezésével töltenek két keréken, mindent a szervezők intéznek. Ez azt jelenti, hogy a részvevők teljes mértékben összpontosíthatnak, és arra fordíthatják idejüket, hogy magukévá tegyék az élményt, a kultúrát és a vendégszeretetet, amelyet Dél-Spanyolország kínál.

Husqvarna Trek 2024

A Husqvarna Trek 2024 középpontjában kétségtelenül a két keréken eltöltött idő áll. Amellett, hogy csodálatos napokat kínálnak a hegyi hágókon, kavicsos utakon és erdei ösvényeken motorozással, rengeteg lenyűgöző kilátópont elérésére is lehet számítani, amelyek csak motorkerékpárral közelíthetők meg. Minden nap tapasztalt motorosok vezetik a túrát, akik nagy tudással rendelkeznek a régióról és a legérdekesebb felfedezni valókról.

Husqvarna Trek 2024

A hetven motorost szorosan követi a technikai és orvosi támogatás, ha szükség lenne rájuk. Az esemény után fotókat és videókat osztanak meg a részvevőkkel, amelyek segítségével emlékezhetnek a Husqvarna Trek 2024-en eltöltött időről.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes