Ducati Supreme egyedi kiadás

A Ducati és a Supreme, a minőség, a stílus és a hitelesség állandó és fáradhatatlan keresése által összekapcsolt két márka, a Drudi Performance által támogatott, soha nem látott és exkluzív együttműködésben ölt testet. A Ducati egyedülálló dinamizmusa és a Supreme „földalatti világa” közötti kapcsolat a témája annak a limitált kollekciónak, amely egy Streetfighter V4 S-ből és a hozzáillő funkcionális védőruházatból, valamint egy sor hétköznap viselhető ruhából áll.

A kollekció darabjait a két márka stílusa és exkluzivitása egyesíti. A kollekció külcsínét a Supreme ikonikus fehér és piros logója határozza meg.

Ducati Supreme egyedi kiadás


A stílusból kiindulva ez a kollekció is megkapja a márkára jellemző exkluzív forgalmazási megközelítést: a teljes kollekció, beleértve a motorkerékpárt is, nagyon korlátozott szériában és szigorúan meghatározott ideig lesz csak elérhető. A Supreme-mel együttműködve Aldo Drudi egyedi és exkluzív részletekkel teli festést tervezett a New York-i márkára jellemző underground stílusban, így a Streetfighter Supreme egy pop art műalkotás lett. A kiemelkedő műszaki komponenseknek köszönhetően egyedi motorkerékpár jött létre.

Ducati Supreme egyedi kiadás

Az első Brembo Stylema féknyergek stíluselemmé válnak az exkluzív piros színnek köszönhetően a fehér logóval, amely tökéletesen harmonizál a fényezéssel. A keréktárcsák a Supreme logót színes jelöléssel kombinálják, ez a tervezési eljárás jellemző az újabb egyedi kiadású Ducati motorokon. A motorkerékpár sorszámozása a kormányfejen és a speciális kijelző animáción jelenik meg az indítási folyamat során. Mint minden egyedi Ducati modellt, a Streetfighter Supreme-t is exkluzív fadobozban szállítják.

Ducati Supreme egyedi kiadás

A szállítási terjedelem tartalmaz egy tartozékkészletet, amely egy speciális motorkerékpár-takarót és minden alkatrészt tartalmaz, amely a motorozáshoz szükséges. A Supreme a Ducati-val és a Drudi Performance-szal együttműködve funkcionális ruhakollekciót fejlesztett ki azok számára, akik versenypályán vagy kanyargós hegyi hágókon szeretnék élvezni a Streetfighter V4 Supreme sportos tulajdonságait.

Ducati Supreme egyedi kiadás

Ez egy Dainese verseny kombiruhából, egy Dainese bőrdzsekiből, egy Arai RX-7 V EVO sisakból és Spidi C1 bőrkesztyűből áll.. A bőrruha a Ducati klasszikus egyrészes versenyruhája. Mindkettőt lenyűgöző exkluzív megjelenés, és a Dainese limitált kiadása teszi egyedivé. Az Arai RX-7 V EVO sisakot speciális fényezés jellemzi. Az összhatást a Spidi által gyártott, a Drudi Performance összetéveszthetetlen stílusában készített kesztyűk teszik teljessé. A hétköznapi viseletre szánt kollekció egy dzsekiből, egy kapucnis kabátból, egy mezből, egy futónadrágból, két pólóból és egy sapkából áll, melyek a sisakkal és kesztyűkkel együtt kizárólag a Supreme csatornákon keresztül kaphatók.

Ducati Supreme egyedi kiadás

A Dainese verseny kombiruha és bőrdzseki kizárólag a Ducati SuMisura programon keresztül érhető el a Streetfighter Supreme vásárlói számára, csakúgy, mint az Arai egyedi sisak.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes