Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

A Streetfighter V2 egy egyedi karakterű motorkerékpár, amelyben a „Fight Formula” nyert újra értelmet. Aligha más modellben van ilyen jó egyensúly a sportosság és a vezetési élmény között. A Panigale V2-től átvett műszaki alapok a magas és széles kormánnyal együtt olyan csupasz sport motorkerékpárt hoz létre, amely gyorsan és intuitív módon kezelhető, és lenyűgöző teljesítményt nyújt a versenypálya szegélyei között is.

A számok önmagukért beszélnek: 193 kg üzemanyag nélkül, 153 lóerő a 955 cm³-es Superquadro motorból, amelyet egy ebben a kategóriában példaértékű elektronikai csomag tart kordában. Ha első kézből szeretné valaki megtapasztalni a Streetfighter V2 lélegzetelállító teljesítményét, azonnal foglaljon egy tesztvezetést.

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők


A motorkerékpár kettős – sportos és elegáns – lelkét még jobban hangsúlyozandó a Ducati Performance katalógus kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek közül a tulajdonos ízlése szerint választhat. Vannak olyan alkatrészek, amelyeket azért fejlesztettek ki, hogy tovább finomítsák a Streetfighter V2 versenyjellegét. Egyéb kiegészítők még exkluzívabb megjelenést kölcsönöznek a motornak.

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

Ducati by Rizoma: Mart alumínium alkatrészek azok számára, akik úgy gondolják, hogy mindent megtesznek a testreszabásért. Ezeket a kiegészítőket a Rizomával együttműködésben fejlesztették ki, és az összetéveszthetetlen megjelenés, valamint a gyártás során alkalmazott legnagyobb gondosság jellemzi ezeket az alkatrészeket.

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

A visszapillantó tükrök (96880531AA és 96880541AA) aerodinamikus kialakításukkal és 3D-s kidolgozásukkal egy kis exkluzivitást adnak a pilóta számára, miközben a kiváló minőségű tükörnek és a tömör alumínium szerkezetnek köszönhetően kiváló hátralátást biztosítanak.

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

Az első fék (96180581AA) és a tengelykapcsoló (96180511AA) folyadéktartályai is tükrözik ugyanezt a gondosságot. A karbantartás szempontjából fontos kémlelőüveg a teljes oldalfelületre kiterjedő hullámformájának köszönhetően műszaki komponensből kifinomult stíluselemmé alakul. Az első fék (96180761AA) és a tengelykapcsoló (96180771AA) karok is a megjelenés és a funkcionalitás javítása érdekében készültek el. Ezekkel a karokkal tökéletesen beállítható a kormánytól való távolsága. A karok is könnyebben megfoghatók, mint a gyáriak.

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

Nem csak a végein lévő lyukak takarítanak meg súlyt, hanem a sportos benyomást növelik. Az egyedi megjelenés kiegészítéseként kormánysúlyok (97380861AA) és fékkarvédelem (96180521A) áll még rendelkezésre. Előbbi a kormány védelmét biztosítja esés esetén, az utóbbi megakadályozza az első fék véletlenszerű működésbe lépését, és megóvja a kart az út többi résztvevőjével vagy más versenyzővel való érintkezéstől. A fékkar védelme a megfelelő adapterkészlettel (96180671A) szerelhető. Egy hozzáillő bal oldali ellensúly biztosítja a maximális stabilitást és a tökéletes esztétikai egyensúlyt.

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

Az első kerék tengelyére szerelt bukógomba (97382021AB), szintén egyesíti a megjelenést és a funkcionalitást. Védi a villákat, és egyedi megjelenést kölcsönöz az első keréknek. A tanksapka (97780051BA) egy versenystílusú részlet, amely mindennapos közúti használatra is alkalmas. A zár hiánya nem veszélyezteti a biztonságot, mivel a tanksapka egy speciális kulccsal nyílik, amely a Ducati logó alakját reprodukálja. Ezenkívül a kiváló minőségű eloxálás garantálja, hogy a szín tartósan megmarad még akkor is, ha benzinnel érintkezik. V

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

égül a Superquadro kéthengeres feljavítására egy olajbetöltő sapka (97380871AA) is elérhető, amely az eddig ismertetett összes tartozékhoz hasonlóan szintén alumíniumból készül. A szénszál könnyedsége és a Rizoma alkatrészeinek kiváló minősége tökéletesen kombinálható a karbon kiegészítőkkel, amelyek csökkentik a motorkerékpár tömegét.

Ducati Streetfighter V2 gyári kiegészítők

A súlycsökkentés mellett a Streetfighter V2 karbon kiegészítő részei hiteles verseny megjelenésükkel is lenyűgöznek. A karbon szárny (96981341AA) minden bizonnyal az egyik leghatékonyabb tartozék a Streetfighter V2-hez. A kompozit anyag könnyedségét az aerodinamikai hatékonysággal és az exkluzív, nagyon elegáns megjelenéssel sikerült ötvözni. A szélcsatornában kifejlesztett alakjuk nagyobb stabilitást tesz lehetővé nagy sebességnél, és növeli a motorkerékpár hatékonyságát.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes