Ducati gyári túra kiegészítők

Egy utazás már jóval azelőtt kezdődik, hogy felszállsz a motorodra. Felmerül a motoros gondolataiban, képzeletében ölt alakot, majd valósággá válik. Néha aprólékos tervezéssel, néha spontán módon, érzelmeket keresve rögzített cél nélkül. A Ducati Original Accessories katalógusa minden típusú utazó, tervező vagy kalandozó számára csomagok és egyedi alkatrészek széles választékát kínálja. A Diavel V4-től a DesertX Rally-ig, a Monstertől a Multistrada V2-ig és V4-ig.

A 2024-es kiegészítők katalógusa számos hasznos kiegészítőt tartalmaz, amelyek növelik a kilométer gyűjtési vágyat és új élményeket hoznak. A kifejezetten terepre fejlesztett tartozékoknak köszönhetően még úttalan utakon sincsenek korlátok.

Ducati gyári túra kiegészítők


Lenyűgöző, izmos, agresszív: ezek az első jelzők, amelyek eszébe jutnak, amikor meglátja valaki a Diavel V4-et – egy motorkerékpárt, amelyet úgy terveztek, hogy a figyelem középpontjában legyen. Látványos megjelenése mellett a Ducati izomcirkálója mindig meglepett azzal a képességével, hogy elfér rajta a vezető és az utas is. A Touring csomagot kifejezetten a túraképesség emelésére tervezték. A fűtött markolat és háttámla, a poggyászszállításhoz pedig egy-egy 20 literes félmerev oldaltáska áll rendelkezésre. Egy mozdulattal a cipzárnak köszönhetően a térfogat 24 literre bővíthető. Ezenkívül vízálló burkolatokat és új hátsó lámpa is kapható a dobozokhoz, amelyek garantálják a biztonságot és a láthatóságot.

Ducati gyári túra kiegészítők

A kompakt, praktikus és sokoldalú táskák széles választéka az optimális megoldás a motorkerékpár rakterének további növelésére. Az univerzális üléstáska 7-ről 9 literesre bővíthető, és a hátsó ülésre rögzíthető. Ugyanez a táska a Monster, Supersport és Hypermotard tulajdonosok számára is hasonló megoldást kínál, míg a Multistrada V2 és V4 esetében a csomagtartóra rögzíthető. A tanktáska viszont félmerev szerkezetű, űrtartalma típustól függően 5 vagy 6 liter. Ideális dokumentumok és személyes tárgyak tárolására, a tetején egy átlátszó rekesz található az okostelefon számára, és esővédő egészíti ki a felszerelést. A táska könnyen rögzíthető a tanksapkához egy praktikus gyors rögzítő és kioldó rendszerrel. Amikor a horizont felé halad motorosunk, és a funkcionalitás és az utazási kényelem iránti igény megnő, a túracsomag pótolhatatlan útitárssá válik.

Ducati gyári túra kiegészítők

A Multistrada V2 és V4 esetében kemény műanyag oldaldobozok, fűtött markolat és egy főállványból áll a kínált extrák sora. A SuperSport 950-nél a plexit a normálnál 25 mm-rel magasabb színezett váltja fel, ami nemcsak a sportosságát, hanem a komfortot is növeli. Minden Ducatis számára, aki javítani akarja motorkerékpárja vezetési kényelmét, amikor a hőmérséklet csökken, például nagy magasságban alpesi hágókon, az eredeti fűthető markolat az optimális megoldás. Két különböző fűthető markolat létezik, amelyek lefedik a Ducati teljes termékskáláját 2024-re. A Ducatival utazás öröme az aszfalt utak határain túlra is kiterjeszthető. A Multistrada vagy a DesertX tulajdonosai tudják ezt, akik nem félnek a portól, a tartozék katalógus számos megoldást kínál, amelyek a vezetési kényelemre, a csomagszállításra vagy a motorkerékpár legextrémebb körülményekre való felkészítésére szolgálnak.

Ducati gyári túra kiegészítők

Azok, akik bővíteni szeretnék Multistrada terepjáró képességeit, választhatják az Enduro csomagokat, mindkét csomag tartalmaz bukócsövet a víz- és olajhűtőknek, acél motorvédőket és további LED-es fényszórókat. A V4 csomagjában nagyobb kézvédők találhatók, amelyeket a V2-n alumínium aláfutásgátló vált fel. A rally ülés teszi teljessé a terepjáró megjelenést, és megkönnyíti a vezetést a különösen nehéz utakon. A Touring with Aluminium Accessories Pack kifejezetten a hosszú utak tiszta élvezetére jött létre, középső állvánnyal, fűthető markolatokkal, 76 literes alumínium oldaldobozokkal és a hozzá tartozó rozsdamentes acél tartókeretekkel. Biztonságosan rakd el mindened, és vidd magadda, amire szükséged van a terepen. Ha még tovább akar valaki menni, választhatja a Rallye csomagot a DesertX-hez, és ezzel további lépést tehet a modell természetes hivatása felé.

Ducati gyári túra kiegészítők

Utóbbihoz tartozik az ülés, amely a megnövelt ülésmagasságnak és az egyrészes felépítésnek köszönhetően megkönnyíti az ülésből az álló helyzetbe való átállást a terepen való közlekedést javítva. A csomag tartalmazza a fényszóró védőrácsát, a védőmatricákat és mindenekelőtt a hátsó 8 literes kiegészítő tartályt, amely jelentősen megnöveli a motorkerékpár hatótávját. Mindezek az alkatrészek külön-külön is megvásárolhatók és a DesertX Rallyra szerelhetők, kivéve az ülést, amely ennél a verziónál már alapfelszereltség. A DesertX és DesertX Rally számára is elérhető az off-road csomag. Ez hűtővédőt, alumínium kartervédőt, túlméretezett kézvédőket, acél sárvédőt és vízpumpavédőt tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy egyetlen útvonal sem számít többé tabunak.

Ducati gyári túra kiegészítők

Ha a DesertX vezetési kényelmének növeléséről van szó, akkor a Touring csomag a megoldás, amely a Multistradához hasonlóan középső állványt, fűtött markolatokat és 76 literes alumínium oldaldobozokat tartalmaz, rozsdamentes acél tartókerettel. A cél kitűzése és annak eldöntése, hogyan érjük el, minden út kezdete. Eldönthető, hogy lesz-e tere a spontán útvonal elhagyásoknak, vagy a közvetlen útvonal követése marad. Ehhez a Ducati, navigációs megoldások széles skáláját kínálja, amelyek kombinálhatók a kínálat különböző modelljeivel, ha ilyen típusú rendszert még nem biztosítanak, mint például a Multistrada V4 esetében, amely a világon az első olyan motorkerékpár, ami a kijelzőbe integrált navigációs rendszert kínál.

Ducati gyári túra kiegészítők

A DesertX, DesertX Rally és Diavel V4 esetében a Ducati opcióként kínálja a részletes navigációs szoftvert. Ez a megoldás a motorkerékpár kijelzőjébe integrálva a MyDucati alkalmazáson keresztül jeleníthető meg. A navigációs utasítások a motorkerékpár kijelzőjén nagy és jól látható nyilak és magyarázó piktogramok formájában jelennek meg, amelyeket hasznos közlekedési információk egészítenek ki. Az útvonaltervek grafikus ábrázolása nagyon hasonlít egy klasszikus útikönyvéhez, azzal az előnnyel, hogy az úti cél lehet egy belvárosi bolt vagy egy távoli, most először felfedezett terület.

Ducati gyári túra kiegészítők

Az összes többi modellhez a Zumo XT rendszert kínálja speciális adapterekkel a rögzítéshez.

Szöveg: Buny
Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes