Stylmartin Atom Evo

A márka felfrissíti a kínálat egyik régi drabaját, új, még agresszívabb és szemet gyönyörködtető megjelenéssel száll harcba a vevők kegyeiért. Az Atom Evo előző verziójának, a teljesen feketének az újraértelmezése ez a lábbeli, amit nagyvárosi motorosok és robogósok számára készítettek.

Ez a magas szárú cipő azoknak fog tetszeni, akik kedvelik a stílust, kényelmet és mindenekelőtt a biztonságot keresik vezetés közben is.

Stylmartin Atom Evo


Az uniszex méretben kínált, vízlepergető anyagból és lélegző hálós betéttel készült, és poliuretán belső bokavédőkkel, váltókar védelemmel, valamint anatómiai és mikro perforált talpbetéttel kelleti magát. A motorkerékpáron a biztonságos mozgás egyik legfontosabb irányelve a mindennapokban, hogy mindig megfelelő ruházatot és kiegészítőket viseljünk. A Stylmartin több mint 40 éve tervez lábbeliket azoknak az elhivatott rajongóknak, akik napi ingázás során, hosszú utakra vagy sport célból választanak motorkerékpárt vagy robogót. Ez csak néhány olyan jellemző, amit a pontos és folyamatosan fejlődés gazdagítja a márkát. Az új Atom Evo mindezeket képviseli, egy uniszex magas szárú cipőben, amelyet ideálisan a meleg, nyári hónapokra és a szezon közepén való használatra terveztek.

Stylmartin Atom Evo

A divatos megjelenést az agresszív teljesen fekete szín képviseli, beleértve a könnyű fűzős zárást, és a teljesen fekete gumi talpat. Az Atom Evo-t a jól látható Stylmartin reflex logók gazdagítják. A felsőrész vízlepergető szövet és háló kombinációja, ezért viselhető enyhe esőben, miközben jól lélegzik, a bőrbetétek teszik teljessé a felsőrészt, és elegáns megjelenést kölcsönöznek. Az Atom Evo puha, párnázott mikroszálas belső része kényelmes tartást és stabilitást biztosít a boka területén, valamint mozgásszabadságot séta közben. Az anatómiai és mikro perforált talpbetét, amely szükség esetén mosható, növeli az Atom Evo általános kényelmét.

Stylmartin Atom Evo

Összefoglalva, a motorozás során a megfelelő védelem biztosításának kulcsfontosságú szövetségesei a belső, poliuretánból öntött bokavédők a cipő mindkét oldalán és a bőrből készült váltópárna. Az Atom Evo 36 és 47 közötti uniszex méretekkel rendelkezik.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes