V-MAX egyedi kiadások

Az első Yamaha V-MAX 1985-ben teljesen egyedi, speciális képességekkel rendelkező motorként lépett a piacra. A dragsterek jelentették az etalont, a fejlesztők célja egy kivételes megjelenésű, erős motor és a rendkívüli gyorsulás megvalósítása volt.Az elmúlt évtizedekben a V-MAX nemcsak sok motoros kedvence lett, hanem számtalan átépítés alapja szerte a világon.

Születésének 30. évfordulójaű alkalmából a Yamaha V-Max egy exkluzív változatával ünnepel a gyár, ez a Carbon.

A különleges kiadás alapja, a jelenleg futó modell 147,2 kW-os (200 LE), 1679 köbcentis, V4-es motorja, ami egyesíti a kivételes teljesítményt, és egy finom stílusban kivitelezett szénszálas megjelenés koronáz meg. Az üzemanyagtartály fedele mellett a sárvédők és a két oldalsó borítás is a könnyű és tartós szénszálas anyagból készült. A „Special Edition” változatra Akrapovic kipufogódob került, ami kiemeli a V4-es hangját. A dupla bölcsőváz alumíniumból készül, az első dupla tárcsafék 320 mm-es, a hátsó 298 mm-es.

A kardán hajtás maradt, az öt küllős könnyű fém hátsó keréken 200/50 18-as gumi feszül. A V-MAX új kiadása 2015. februárjától érhető el a Yamaha kereskedőknél, azoknak az ügyfeleknek, akik a leghíresebb szériában gyártott izom motorkerékpár iránt érdeklődnek, egy nagyon exkluzív kiadásban.


Épített V-MAX a JVB-moto műhelyéből
A 30. évforduló alkalmából Jens vom Brauck modellje került a Yard Built Yamaha programba. Jens cége a JVB-moto látványos változtatásokat hajtott végre az eredeti motoron. Alapvetően hű maradt a minimalista stílushoz, és úgy alakította át az izom bringát, hogy a modern anyagok révén rendkívüli kinézetet érjenek el, amely méltó a 1980-as évekbeli eredeti modell hírnevéhez.

A kreatív motorkerékpár átalakító műhelyek és a kreatív ügyfélkör részére egy különleges ajánlattal jelentkezik most a Yamaha. Az alap változat V-MAX Matt Grey festéssel a legjobb módosításokra.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes