Vespa Primavera Sean Wotherspoon kiadás

Az amerikai tervező által megálmodott egyedi Vespa korlátozott darabszámban kerül forgalomba. A Wotherspoon stílus kulcsa a szín, amellyel ügyesen játszik, hogy a kevés is soknak tűnjön. A robogón kívül a kiegészítők ruházati termékek és sisak is rendelhető a limitált szériához azonos festéssel.

A Vespa Primavera alapokon készülő Sean Wotherspoon kiadás, egy nagyon fiatal és rendkívüli művész közreműködésével született.

Vespa Primavera Sean Wotherspoon kollekció


A fiatalok divatját diktáló tervező csillaga emelkedőben van az Egyesült Államokban, az utcakultúra világítótornya a tengerentúlon. Ezzel a háttérrel indul a Vespa új, bátor, és egyben tiszteletlen,de szórakoztató stílusban a piacok meghódítására. Most a két különböző iparágban érdekelt csillagokat egyesíti a színek szeretete és az innovatív kísérletezés, amely talán a holnap tendenciáit vetíti előre, és mindenkinek szól, aki szereti a divatot és a stílusos közlekedést.

Vespa Primavera Sean Wotherspoon kollekció

A Wotherspoon műalkotáshoz egy sisak és utcai ruházat is társul, kiegészülve két modern stílusú pólóval. A kiegészítők sorozata részben tovább viszi a Vespa Primavera Sean Wotherspoon élénk színeit, a Vespa sajátos stílusjegyeit, amit Sean aláírása tesz új megvilágításba. A színárnyalat tökéletesen reprezentálja a művész érdeklődését a ’80 -as és 90-es évek korszakának színei és stílusai iránt. A 80-as évek stílus robbanása jellemzi  ezt az alkotást, amely alapja a tiszteletlenség a színek párosítása kapcsán.

Vespa Primavera Sean Wotherspoon kollekció

Sárga, piros, sötétzöld és tengeri zöld borítja az egész járművet, olyan fehér betétekkel díszítve, mint például az első pajzs „nyakkötése”, a karosszéria profiljai és a kerekek, amelyekre nyomtatott Vespa logó került. A krómozott fényszóró keret, a csomagtartó és az utas kapaszkodó, valamint a fekete részletek kontrasztja tovább fokozza az ellentéteket. A robogó teste acélból készül, amely a Vespa megkülönböztető jellegzetessége a kezdetektől. A vörös lábtartó a lengéscsillapítóval harmonizál, míg a műanyagból és kék gumiból készült betétek emelkednek ki a fém testből.

Vespa Primavera Sean Wotherspoon kollekció

A nyereghez világosbarna bordás bársonyt választott a művész, amelyre fehér logó került a klasszikus Vespa felirat mellé. A karosszéria hátsó részét egyedi grafikákkal személyre szabják az eredeti Vespa Primavera felirattal. A Vespa Primavera Sean Wotherspoon-t négyütemű, 125 cm3-es, egyhengeres, i-get motor hajtja, elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel. A motor kategóriájában csúcs teljesítményű, alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes