BMW Motorrad 2021-es modellév

Új színek, új kivitelek, megújult alapfelszereltségek és opcionális kiegészítők. A 2021-es modellév is számos modellfrissítést hoz a BMW Motorrad-nál. Az új konfigurációk 2020. augusztusától érhetőek el a BMW Motorrad márkakereskedőknél.

BMW R1250 RS
A Sárga (Austin Yellow metallic) Style Sport kivitel most új matt fekete vázzal, Option 719 Stardust metallic fényezés a továbbiakban nem rendelhető, és az ABS nem lesz kikapcsolható.

BMW változatok 2021


A EURO 5-re átállás mellett, új opció a Pro menetprogram nyomatékszabályzóval. A Pro menetprogram Core Sport kijelzőt tartalmaz. Option 719 mart elemek Shadow: eloxált alumíniumból készült motor-borítás és fekete/szürke szelepfedelek, Shadow II: eloxált alumíniumból készült kuplung- és fékkarok, lábtartók, valamint fekete/szürke kiegyenlítőtartály-fedél. Storm/Storm II stílus megegyezik a Shadow/ Shadow II stílusnál alkalmazott elemekkel. A HP mart alkatrész csomag, HP mart II és az Option 719 ülés a továbbiakban nem redelhető. HP kipufogó helyett Sport kipufogó került a palettára.
BMW R 1250 R
A Style Exclusive kivitelhez a Pollux helyett új, szürke (Mineral Grey metallic) szín került. A Stardust metallic fényezés nem rendelhető.

BMW változatok 2021

A Style HP neve a továbbiakban Style Sportra változik. Az ABS nem lesz kikapcsolható. Ennél a modellnél is átállnak az EURO 5-re. Az opcionális Pro menetprogramok mostantól nyomatékszabályzóval kerülnek forgalomba. Új M könnyűsúlyú akkumulátor váltja a korábbi HP akkumulátort. A rendelhető Shadow és Strom elemek, valamint a választékból kikerülő elemek megegyeznek az RS változattal.
BMW K 1600 GT

Új Mineral white metallic fényezés, ezzel egyidőben a Stardust metallic és a kék (Blueplanet metallic/Ivory) a továbbiakban nem rendelhető. Az összes verzióban fekete a váz- és a motorblokk.

BMW változatok 2021

A hátramenet-segéd, az adaptív fényszóró, az abroncsnyomás ellenőrző (RDC) és a nappali menetfény mostantól a szériafelszereltség részét kéoezi. Külön kérésre bukócső is kapható.A túra csomagba LED kiegészítő fényszórók és bukócső került. A biztonsági csomag kikerült a rendelhető felszerelés közül.
BMW K 1600 GTL.
A Style Elegance kivitelben a Pollux helyett Manhattan metallic és Mineral White metallic fényezés szerepel. A Stardust metallic, valamint a kék (Blueplanet metallic/ivory) a továbbiakban nem rendelhető. A hátramenet-segéd és az adaptív fényszóró mostantól a szériafelszereltség része. A bukócső itt is bekerült a rendelhető extrák közé, ahogy a Komfort csomagba is. A biztonsági csomag a továbbiakban nem rendelhető.
BMW K1600 B
Mars red metallic fényezés az újdonság, de az Imperial Bliue metallic szín már nem rendelhető.

BMW változatok 2021

A hátramenet-segéd és adaptív fényszóró mellé mostantól az abroncsnyomás ellenőrző (RDC) és a nappali menetfény a szériafelszereltség része. Új opcionális felszerelés a bukócső és LED kiegészítő fényszórók. Változott a Túra csomag tartalma: LED kiegészítő fényszórók, audió rendszer, bukócső, lábtartó pad (opcionálisan zárható tárolórekesz lábtartó pad helyett). A Komfort csomagba Pro váltóasszisztens, kulcsnélküli indítás, központi zár, riasztó került, míg a kiegészítő LED fényszóró mostantól nem része a csomagnak. A Biztonsági csomag a továbbiakban ehhez a modellhez sem rendelhető.
BMW K1600 Grand America
Mars red metallic fényezés az újdonság, cserébe az Imperial Bliue metallic szín már nem rendelhető. Az alapfelszereltség megegyezik a a K1600B-vel, ahogy a Komfort csomag változásai is követik a társ modelléz.

BMW változatok 2021

BMW S 1000 RR
Az új Black storm metallic fényezés leváltja a piros színt. Átállás az EURO 5-re, de opcionális felszereltségként kérhető: Sport kipufogó, M titánium kipoufogó rendszer, M mart elem csomag, M kuplungkar védő, M fékkar védő, M felhajló fékkar, M felhajló kuplunkkar, M motorvédők, M lábtartó rendszer bal/jobb. A kiegészítő Sport csomag tartalma: M Endurance lánc, USB töltő aljzat, M GPS köridőmérő aktiválási kóddal annak érdekében, hogy a GPS-érzékelő továbbítsa a jelet a műszercsoportba.

BMW változatok 2021

Ez lehetővé teszi az adatgyűjtő számára, hogy manuális helyett GPS segítségével GPS-n keresztül indítsa el a köridőmérőt.
S 1000 XR
Új, Style Sport kivitel: fehér/kék/piros fényezéssel, titánium sport kipufogóval, M Endurance lánccal, Sport szélvédővel, kiegészítőként Core kijelzővel, ami köridőmérőt tartalmaz. Tankborítás és kártyarekesz a motorkerékpár színéhez igazítva. Túra csomag kibővített tartalommal kapható: USB dugalj, új csomagtartó-váz beépített tartóval a 30 l-es és a 49 l-es felső dobozhoz.

BMW változatok 2021

Új opcionális felszerelés: M mart elem csomag, M felhajló fékkar, M felhajló kuplungkar, M motorvédők, M lábtartó rendszer bal/jobb és M utas lábtartó bal/jobb.
BMW R18
Új opcionális felszereltség: Sebességtartó automatika, kormány lengéscsillapítóval
BMW F 900 R és F 900 XR
Új opcionális felszereltség: Új aktiválási mód a Pro menetprogramokhoz, a kódolódugó megszűnik.

Szöveg: Buny

Kép: BMW

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes