Ducati Diavel és Scrambler újdonságok

A Ducati 2021-es palettájának bemutatása két XDiavel és a Scrambler család újdonságaival folytatódik. Két világ, amely alig hasonlít egymásra, de egy alapvető jellemző összeköti őket, ez az egyedi, összetéveszthetetlen és különleges személyiség jegy, amit egy motorkerékpár sugározhat.

Az XDiavel két tulajdonképpen teljesen különböző és távoli univerzum fúziójának eredménye. A cirkáló nyugodt vezetési stílusa és a Ducati sportos szelleme egyaránt megtalálja a helyét ebben az elegáns és technológiailag kifinomult motorban.

Ducati X-Diavel Dark


Idén két új verzió érkezik, az XDiavel Dark és az XDiavel Black Star. Az XDiavel Dark kiemeli a cirkálók formájának szépségét matt fekete színével. A fekete festését a motor alkatrészek és a váz azonos árnyalatával bővítették. Ezzel hangsúlyozza a Ducati a „maximális csökkentés“ elvét. Ezzel a modellel indul az XDiavel világa.

Ducati X-Diavel Black Star

Az XDiavel Black Star a Ducati Cruiser sportos oldalát mutatja be, a sportkocsik világa ihlette fényezéssel és felszereltséggel. A speciális festés szürke és matt fekete, vonzó vörös díszítéssel. A színek világosak és átfedésben vannak, és a modellcsalád jellegzetes koncepcióját tükrözik.

Ducati X-Diavel Black Star

Ennek a motorkerékpárnak a fejlesztése során semmilyen részletet nem hanyagoltak el: a piros hengerfejek és a csúszásmentes velúrral borított ülés testesíti meg a vállalat sportosságát. Ezenkívül az összes XDiavel modell immár Euro 5 motorral kerül forgalomba.
A Ducati Scrambler 1100 Dark PRO után, az 1100-as sorozat belépő szintű modellje, a „Dark Stealth” színben, kerek tükrökkel és alumínium alkatrészekkel egy újabb Scrambler 2021-re.

Ducati Scrambler Nightshift

A Ducati Scrambler Nightshift egy merész karakterű motor, amit a nagyvárosok világa ihletett. Ez a modell klasszikus vonalaival és sötét színeivel idézi az éjszaka hangulatát. Jellemzője az egyenes, keskeny kormány, café racer tükrökkel. A rendszámtábla tartó és a hátsó sárvédő kihagyása agresszívabb stílust kölcsönöz a motorkerékpárnak, és optikailag kompaktabbá teszi. A motorkerékpár egy új, lapos, dupla üléssel rendelkezik, amely mind a vezetőnek, mind az utasának magas szintű kényelmet kínál.

Ducati Scrambler Desert Sled

A Ducati Scrambler Desert Sled megjelenését az új „Sparking Blue” festés határozza meg, a vörös és fehér betétekkel a tankon és a sárvédőn, valamint az arany felnikkel. Tisztelgés ez a 80-as évek enduro motorkerékpárjai előtt. Az új, csúszásgátló felület az ülésen, a szokásos 200 mm-es rugóút, a fényszórórács tovább emeli az off-road karaktert. Végül az összetéveszthetetlen Ducati Scrambler Icon már „Ducati Red” színben is kapható lesz.

Ducati Scrambler Icon

A klasszikus „62 sárga” színvilág mellett fekete a váz és az ülés. A 2021-es modellévre az összes Ducati Scrambler blokk paramétereit hozzáigazították a szennyezőanyag-kibocsátást szabályozó EURO-5 szabványhoz. A 800-as széria csökkentett teljesítményű változatban is elérhető az A2 vezetői engedéllyel rendelkezők számára.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes