Kappa Stryker táskát mindenkinek

A Kappa univerzális táska sorozattal jelentkezett, ami praktikus hevederekkel és mágnesekkel rögzíthető a kívánt helyen. Stryker -nek hívják az új kollekciót, és a bemutatkozás alkalmából az ST100 oldaltáskát és az ST101 tanktáskát ismerheti meg először a nagy közönség. A közös bennük a felhasznált anyagok, a bővíthetőség, a könnyű használat, a motorra rögzítés és a vonzó ár.

A mindennapi használatra alkalmas új Stryker táska kínálat olyan technikai és esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mindenki számára elérhetővé teszik. Ennek egyik oka a kialakítás, a könnyű használat és a valóban univerzális rögzítés, amit hevederekkel és mágnesekkel oldottak meg.

Kappa ST 101



ST100 oldaltáskák
Puha és tartós, poliuretán laminálással, 600D poliészterből készül a nyeregtáska, kényelmes és sokoldalú rögzítési lehetőséget kínálva motorra vagy robogóra, az állítható pántok és a két táskát összekötő központi biztonsági öv segítségével. Az ST100 belső tere bővíthető, és meglehetősen kompakt mérete ellenére eléri a 30 literes kapacitást. A felső cipzáras nyílás könnyű hozzáférést biztosít a belső térhez. A motorról levéve, kényelmes vállpánt (mind a két táskán) segítségével vihetjük magunkkal.

Kappa ST 100

A belső részben műanyag betétek erősítik és teszik alaktartóvá, a fényvisszaverő betétek a passzív biztonságot növelik a külső felületen. Esővédő is jár hozzá, ez záporok esetén lehet hasznos kiegészítő. Méretei (cm): 47x29x18> 28 (szélesség x magasság x mélység), fekete színben kapható.
ST101 Tanktáska
Praktikus és sokoldalú, nem hiányzik a rendszeresen motorozók kiegészítői közül, jó szolgálatot tehet a városi ingázás vagy túrázás alkalmával. A Kappa újdonsága azoknak készült, akik olyan megoldást keresnek, amely lehetővé teszi, hogy ezt a táskát a több motorkerékpárra is felrögzíthessék.

Kappa ST 101

Az ST101 kielégíti ezt az igényt, mivel alapkivitelben kettős rögzítőrendszerrel készül. Az egyik a négy hevederes, amely hasznos, ha a motornak műanyag üzemanyag tartálya van, a másik megoldás az eltávolítható mágnesekkel ellátott zsebek a fém tartályos gépekhez. Ez utóbbi esetben a táska négy alsó sarkában lévő zsebekből a mágnesek kivehetők. Végül egy központi biztonsági hevederrel rögzíthető a kormánynál. Az oldaltáskákhoz hasonlóan az ST101 is bővíthető 25 literre. A felső részen átlátszó okostelefon, tablet zseb mellett, a táska oldalán további tároló rekeszeket alakítottak ki.

Kappa ST 100

A hordozó fogantyú, a kemény műanyag betétek, és az esővédő nélkülözhetetlen tartozékok. Méretei (cm): 28×17> 21×37 (szélesség x magasság x mélység), ez is fekete színben érhető el.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes