Triumph Street Twin 2019

Jelentős változtatásokon esett át a Triumph legsikeresebb modern klasszikusa, a Street Twin. A teljesítmény mellett a felszereltségi szint és első osztályú technológia jelenti vonzerejét. A 2016-ban indított Street Twin a Triumph  Bonneville sorozatának legkorszerűbb motorja, és a legnagyobb számban értékesített modern klasszikus lett. A sikere egyedi megjelenéséből, jó vezethetőségéből és nagy nyomatékú erőforrásából ered.


A 900-as Bonneville blokk jelentős átalakuláson ment keresztül, 10 lóerővel emelkedett a csúcs teljesítménye, így 65 lóerőt teljesít. A teljesítményhez magasabb fordulatszám is tartozik, 7500-ra emelkedett.

Triumph Street Twin 2019


Emellett a 80Nm-es forgatónyomaték már 3800-as percenkénti fordulatnál jelentkezik, és impozáns dupla kipufogójával megkülönböztethetetlen brit twin hangot hallat. A folyadékhűtés alacsony kibocsátást és üzemanyag takarékos működést biztosít. A 10 000 mérföldes (16 000 km) szerviz intervallumai szintén csökkentik a költségeket.

Triumph Street Twin 2019

Európában külön kérésre A2 jogosítvány kategóriához fojtott változatban is elérhető. Az új Brembo négy dugattyús első féknyereggel kiváló lassulást biztosít. A nagyobb, 120 mm-es rugó úttal rendelkező első villák kényelmesebb utazást biztosítanak.

Triumph Street Twin 2019

Az új Street Twin továbbfejlesztett ergonómiája kényelmesebb ülés-láb helyzetet eredményezett, ezenkívül az ülés hab vastagságának növelése a motoros és a pilóta kényelmét szolgálja. A Street Twin stílusos egyedi karakterét még tovább fokozzák a kifinomult részletek, mint például az új öntött alumínium kerekek.

Triumph Street Twin 2019

Az egyediség kialakításához elengedhetetlenek a gyári kiegészítők, 140 új, elegáns tartozék áll rendelkezésre. Az alkatrészek között Vance és a Hines hangtompítók, hátsó sárvédő helyettesítő készleteket és a gyönyörű kompakt LED lámpákat tartalmaz. A könnyebb választás érdekében két izgalmas inspirációs készletet hoztak létre Urban Ride és Café Custom néven.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes