Clover Scout-3 wp

A középkategóriás túrakabát harmadik változatát dobta piacra a Clover. Az egyszerűsége és robusztus felépítése, valamint a beépített védő eszközök minősége lehetővé tette a kettős „A” minősítés elérését az EN 17092: 2017 szabvány előírásai szerint. A négy különböző színben kapható Scout férfiak és a hölgyek számára kialakított változatban is kapható.

A WP kezdőbetűk igazolják, hogy 100% -os vízállóságot biztosít minden időjárási körülmény között.

Clover Scout-3 wp


Amikor a hőmérséklet csökken, a felhelyezhető hőszigetelő réteg segít, hogy elkerülje a hideg levegő beáramlását a legproblematikusabb területeken (például a központi cipzárnál). Amikor a hőmérséklet emelkedik, az első és hátsó szellőző panelek segítik a hűsítő levegő áramlását. Ezek a jellemzők teszik a SCOUT-3-at igazi túra kabáttá, ami nem engedi, hogy a rossz időjárás a kaland útját állja. A megfelelő méret választás mellett a SCOUT-3 illeszkedését a karon, alkaron, mellkas, mandzsetta és alsó részen található patentokkal és hevederekkel lehet személyre szabni.

Clover Scout-3 wp

Alapkivitelben a kabátban váll és könyök protektorok vannak, a hát részen kialakított hely várja a gerinc védelmet. A kabát külső Duratek 4 anyagból készült, valamint a Duratek 4 Ripstop betétek vannak a kopásnak kitett területeken. Az általános biztonsági szint tartása mellett az első és hátsó logók és laminált lapkák verik vissza a fényt, láthatóságot biztosítva. Az első szellőzők két mellkason elhelyezett panelen keresztül és 2 cipzáras szellőzőnyílással a mellkas alsó részén járul hozzá a hőguta elkerüléséhez. Az utóbbiak két hasznos zsebbé alakíthatóak.

Clover Scout-3 wp

Hátul a kabáton kialakítottak egy cipzáras nyílást, amely növeli a légáramlást a kabát belsejében. Összesen 7 zsebbel rendelkezik, ebből négy teljesen vízálló. Méretek: férfi S-től 4XL-ig, női XS-től XL-ig. A kabátot négy szín kombinációban kínálják, ami a legjobb módja a Clover minőségének megismerésére. További információval a hazai képviselő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Clover

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes