Zero SR/F

 Az SR / F 110 lóerős teljesítményű, új ZF7510 motorja és a ZF14.4 lítium akkumulátor új távlatokat nyit az elektromos motorkerékpárok piacán. A kompakt hajtómű innovatív léghűtéssel büszkélkedik, amely növeli az élettartamot, kiküszöböli a legtöbb rutin karbantartást és könnyedén eljuttatja a járművet a csúcssebességig. A Zero Power Tank hozzáadásával, egyetlen feltöltéssel 320 kilométeres hatótávolsággal büszkélkedhet. Az innovatív Rapid Charge rendszerrel a feltöltés akár 95 százalék is lehet 1 óra alatt.

Az SR / F a Cypher III operációs rendszere a motorkerékpár összes információját integrálja a Bosch MSC-jétől egészen a Zero nextgen alkalmazásig és mindent zökkenőmentesen csatlakoztat a könnyű és intuitív vezérlés érdekében.

Zero SR/F


Az SR / F az első elektromos motorkerékpár amelyben a Bosch MSC-je dinamikus gyorsulást és jobb stabilitást eredményez függetlenül az útfelülettől vagy az időjárási körülményektől. Az elektronika kiegészül kanyar ABS-szel, vonóerő és nyomaték szabályozással és a motor teljesítményét utcai, sport és öko fokozatba lehet állítani.

Zero SR/F

A radiális féknyereggel szerelt első dupla tárcsás fékrendszer garantálja a biztos megállást.
Ez az első kereskedelmi forgalomban kapható motorkerékpár a piacon, amely négy fő területen teszi lehetővé az ellenőrzést.
1. Motor állapota és riasztások: Az SR / F figyelmezteti a tulajdonost a motor állapotáról, beleértve a töltést, billentést vagy a váratlan mozgásokat.

Zero SR/F

Ezenkívül a „Keresse meg a motorkerékpárt” funkcióval könnyedén nyomára lehet bukkanni egy labirintusszerű parkolóházban.
2. Töltés: Távolról beállíthatók a töltési paraméterek például a feltöltési szint vagy a töltési idő.
3. Ride Data Sharing: Összegyűjthetők, megoszthatók az út során rögzített részletes adatok egy alkalmazáson keresztül.

Zero SR/F

A memória rögzíti a helyet, sebességet, teljesítmény, nyomaték adatokat, felhasznált / regenerált energia mennyiséget.
4. Rendszer frissítések: Az új frissítések és diagnosztika lehetővé teszik, hogy letölthető legyen a legújabb Cypher III operációs rendszer frissítés, az optimális teljesítmény és hozzáférés biztosítása érdekében. Az új SR / F megvásárlásával a frissítések az első két évben díjmentesek.

Zero SR/F

Az SR / F modell 3 és 6 kW-os Rapid töltővel Seabright Blue és Boardwalk Red színben kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Zero

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes