Stylmartin Smoke

A SMOKE a Stylmartin választékát bővítő divatos, kényelmes, városi ingázóknak szánt motoros cipő, ami minden időben megfelelő védelmet biztosít. A 36-tól 47-ig terjedő mérettartomány mindkét nem számára érdekessé teheti. Nevét a szürke bőr felső rész színéről kapta, ami emlékeztet a város „füstjére”.
A modern cipők közül ez a fazon kétségtelenül a legkedveltebb azok számára, akik mindig „futnak” vagy csak egyszerűen a hétköznapi viselethez ez passzol a legjobban.

Stylmartin Smoke


Néhány éve több gyártó kínálatában is megjelentek hasonló cipők, ahol a Stylmartin már vezető pozícióban volt, a mára 11 modellből álló kollekciójának köszönhetően. Az új Smoke tervezése során összekeverték a városban motorral és robogóval közlekedők lábvédelmét a kényelmes viselet által támasztott követelményekkel, hogy minden iényt kielégítő terméket készítsenek. A kiváló minőségű anyagok, mint például a vízlepergető nubuk bőr felső, amely különösen rugalmas és bársonyos egyedi megjelenéssel ruházza fel a terméket.

Stylmartin Smoke

További védelmet nyújt a vízálló és lélegző anyagból készült belső bélés. A talp kéttónusú gumiból készült, a könnyedség és az optimális csúszásgátló hatás biztosítása érdekében. A kényelem szintjének további emelését a kivehető, anatómiai mikro-perforált belső talpbetéttel érték el. Különös figyelmet érdemelnek a „védelmi” funkciók. A cipő magas szárú, hogy jobban fogja a lábat és a boka részen párnázott poliuretán protektorok védenek a külső behatások ellen.

Stylmartin Smoke

A váltókarnál két anyag vastagságnyi erősítést alkalmaztak. A Smoke sok részlettel lesz igazán divatos, ilyen a varrás és a fekete és benzin kék színű cipőfűző. Az érdeklődőknek további felvilágosításért érdemes keresniük a hazai forgalmazót.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes