Stylmartin YU’ROK – Előre tekintő örökség

Ha a használati érték és az innováció összeegyeztethető, nagyszerű eredmény érhető el, ezt bizonyítja az új „ikonikus” lábbeli, amely egy lépéssel tovább viszi a motorra szánt „Classic” bakancs koncepciót. Az Olaszországban gyártott, uniszex fazonú, szabványnak megfelelő védőképességgel rendelkező YU’ROK a trendek és stílusok kombinációját képviseli.

A YU’ROK, a Stylmartin márka „történelmi emlékének” és a folyamatos innovációs törekvésének a szimbóluma, kiváló minőségű anyagokból készül, kombinálva a csúcsminőségű kivitelezéssel és a klasszikus, mégis modern kialakítással.

Stylmartin Yu’Rok


Bármilyen környezetben megállja a helyét, legyen szó Cafe Racer, túra, scrambler vagy off-road motor, mindegy és nemtől függetlenül viselhető, mivel teljesen unisex fazon. A felső rész párnázott bőrből készült, ez biztosítja a kényelmet minden felhasználási körülmény között, és további stílusos része a fűzős zárás élénk piros színben vagy klasszikus barna színben.

Stylmartin Yu’Rok

A bakancs belső részére ugyanolyan figyelmet fordítottak, vízálló és lélegző béléssel és kivehető anatómiai talpbetéttel rendelkezik. Ami a biztonsági szempontokat illeti, a lábbeli belső poliuretán védőburkolattal rendelkezik a boka csont mindkét oldalán, és egy további külső bőr felvarrás került a sebességváltó okozta sérülések megelőzésére.

Stylmartin Yu’Rok

A stabilitást Vibram talp garantálja csúszásgátló tulajdonsággal. A YU’ROK 36 és 47 közötti mérettartományban, valamint fekete és barna színváltozatban kapható. A modell biztonságát a CE EN 13634: 2017 szabvány szerinti megfelelőség garantálja.

Stylmartin Yu’Rok

A YU’ROK kétségtelenül képes arra, hogy valami extrát biztosítson, amely motoron és az utcán séta közben is egyedi megjelenést biztosít. További részletekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes