Honda SH125i

Példátlan siker övezi az 1984-ben bemutatkozott Honda SH családot – 35 év alatt több mint egymillió darabot vásároltak belőle világszerte. Hogy megőrizze piacvezető szerepét, 2020-ra kívül-belül teljesen megújul a família legkisebb tagja, a Honda SH125i.

Erősebb, egyszersmind takarékosabb motorral, átdolgozott vázzal, karcsúbb idomzattal, valamint másfélszeresére nőtt csomagtérrel folytatja pályafutását a Honda nyolcadliteres robogója.

2020 HONDA SH125i


Vadonatúj, négyszelepes eSP+ (ti. enhanced Smart Power, nyersfordításban: fokozott okosteljesítmény) egyhengerese erősebbé vált és természetesen megfelel az Euro 5 környezetvédelmi norma előírásainak. Az újdonság tehát dinamikusabb gyorsulást és nagyobb végsebességet szavatol, ugyanakkor gazdaságosabb a korábbi, kétszelepes motorkonstrukciónál.

2020 HONDA SH125

További fontos újítás, hogy az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) mellett a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) is szériafelszereltségként jár az SH-hoz. Továbbfejlesztett vázának köszönhetően sokkal kezesebbé vált az SH125i és több mint 50%-kal nőtt a csomagtér – immáron akár 28 liternyi holmit vihet magával a vezető és utasa.

2020 HONDA SH125

Kényelmet fokozó megoldások egész sora látható az újdonságon, úgymint a beépített USB-aljzat, a hátsó doboz nyitására is alkalmas okoskulcs (Honda Smart Key), valamint a módosított hátsó futómű-geometria, melynek köszönhetően jelentősen javult a menetkomfort és még praktikusabbá vált a motor.

2020 HONDA SH125i

2020-ban ismét elérhető lesz az SH150i, ami szintén megkapta a 125-ös névrokon fejlesztéseit.

Szöveg és kép: Honda

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes