Suzuki V-Strom 1050XT

A túra motorozás iránti elkötelezettség hangsúlyozása érdekében a Suzuki úgy döntött, hogy limitált szériás V-STROM 1050XT Sakigake verzióval jelentkezik. A két fekete, 37 literes oldal és egy kis felső 38 literes alumínium dobozzal felszerelt modellt egyedi szín összeállítással lehet megvásárolni. A legendás előd, DR Big sivatagi és utcai változatának sikereit idézi az újdonság, ami igazi különlegesség lesz a piacon.

A V-STROM 1050XT erős karakterét az ívelt és sarkos formák kombinációja határozza meg, ez a kialakítás eleveníti fel a gyár történetének első sivatagi versenygépét.

Suzuki V-Strom 1050 XT


Technikai szempontból a Sport Enduro Tourer szegmensbe fejlődött a V-STROM, az elődök világszerte híresek a megbízhatóságról, a kényelemről, a használhatóságról. Páratlan vezethetőséget biztosít az alumínium váz és a 90 fokos V-motor kombinációja. A fejlesztések eredményeként már 1050-es felirat díszeleg rajta, a teljesítménye 107,4 lóerőre növekedett, közben csökkent  a fogyasztás és a károsanyag kibocsátás, így az erőforrás megfelel az Euro 5 szabvány szigorú előírásainak. A vezető három vezetési séma közül választhat a Suzuki Drive Mode Selector segítségével.

Suzuki V-Strom 1050 XT

A Suzuki Intelligens Ride Rendszere (S.I.R.S.) kiegészült a motorkerékpár mozgása közben a Bosch hat irány változását érzékelő rendszerével. A SIRS elektronikája így integrált módon vezérelheti a motor gyorsulását és a menet stabilitás szempontjából fontos egyéb változókat, például az ABS-t. Ez utóbbi kanyar funkcióval is rendelkezik, a kipörgésgátló három szint között változtatható vagy kikapcsolható. A sebességtartó automatika, a „Hill Start Control System” az emelkedőn elindulást segítő rendszer, ezen kivül a fékterhelés elosztása is bekerült az elektronikai csomagba.

Suzuki V-Strom 1050 XT

A V-STROM 1050XT Sakigake korlátozott darabszámú változatát csak a MySuzuki platformon keresztül lehet előjegyezni. Az ügyfélnek választania kell kereskedőt, és 500 euró letétet kell fizetnie a kereskedő PayPal számlájára. Az online foglalást követő 48 órán belül a márkakereskedő felveszi a kapcsolatot az Ügyféllel a vásárlás lebonyolítására.

Szöveg: Buny

Kép: Suzuki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes