BMW bukósisakok – 2020

A népszerű termékek frissített változata mellett a BMW Motorrad motoros felszerelések 2020-as kínálata számos új darabbal is bővült. A prémium minőségű kivitelezésnek, a kiváló anyagoknak és a funkcionális kialakításnak köszönhetően termékeink lenyűgözően magas színvonalat képviselnek.

GS Carbon Trophy 20 bukósisak, limitált kiadás
Az off-road szegmens által ihletett, a GS Trophy színvilágát tükröző GS Carbon enduro sisak sportos megjelenése és kiváló, túramotorozásra optimalizált tulajdonságai gondoskodnak a lenyűgöző végeredményről.

BMW bukósisak – 2020


A két méretben kapható, karbonszállal megerősített műanyagból készült héj garantálja a legmagasabb szintű ütéselnyelő és biztonsági tulajdonságokat. A biztonságosan rögzíthető beépített pánt szintén a maximális biztonság záloga. Az aerodinamikailag optimalizált napellenző és plexi szembe szélben is maximális menetkomfortot biztosít. A tökéletes komfortérzet terén ezen felül a nagyhatékonyságú szellőzőrendszer is fontos szerepet játszik. Az íves kialakítású Pinlock dupla plexi belső és külső plexije egyaránt pára- és karcálló. Az átlátszó alapverzió mellett színezett, tükröződő ezüst, kék és narancs plexik is elérhetőek. A meleg napokon vagy terepmotorozás alkalmával az állvédő betét és a porszűrő elvávolítható, így megkönnyíti a légzést. A fej- és állpárnázások moshatók és cserélhetők.

BMW bukósisak – 2020

A GS Carbon sisak kompatibilis a BMW Motorrad kommunikációs rendszerekkel. Tömege kb. 1450 g napellenzővel és dupla plexivel. 52/53–62/63 méretekben elérhető.
System 7 Carbon Option 719 bukósisak, limitált kiadás
Egyből kettő: a System 7 Carbon Option 719 sisak teljes sisakból jet sisakká alakítható néhány egyszerű lépésben. Az állrész egy központi gomb megnyomásával nyitható. A négycsuklós mechanizmusnak köszönhetően a felhajtható sisak kinyitva is igen kompakt méretű. Az állrész gyorsan és egyszerűen, szerszámok nélkül is leszerelhető. Az 1999 darabos limitált sorozatú sisak kifinomult, látványos dizájnját a legendás Option 719 ihlette. Ezzel egy időben maximális kényelmet és biztonságot is kínál.

BMW bukósisak – 2020

A teljes karbon sisakhéj, amely két méretben készül, a kiváló ütéscsillapítást és optimális merevséget kombinálja az alacsony tömeggel. Belső héja többszegmensű polisztirénből készült. A nagy légterelőnek köszönhetően a sisak aerodinamika és menetzaj tekintetében is az egyik legjobb a piacon. A beépített napszemüveg a változó fényviszonyoknak megfelelően fokozatmentesen állítható. Az extrém jó szellőzésnek köszönhetően a motoros megőrizheti hidegvérét, a párásodásgátló (Pinlock 120) belső falú és mindként oldalán karcálló bevonattal ellátott dupla plexikiváló kilátást enged. Az állszíj csattal és integrált nyakszíjakkal biztos és kényelmes illeszkedést kínál. Az Alcantara és DuPont-Coolmax belső kivehető és mosható.

BMW bukósisak – 2020

Az átlátszó mellett színezett, ezüst foncsorozott, kék foncsorozott és narancs plexikkel is elérhető. A sisak kompatibilis a BMW Motorrad kommunikációs rendszerekkel. Tömege alig 1,58 kg a kis sisakhéj esetében. A System 7 Carbon Option 719 sisak 52/53–64/65 méretekben elérhető.
Street X Comp bukósisak
Autópálya, országút vagy város: a Street X sisak sokoldalú használatra került kifejlesztésre, a kényelmet és a biztonságot a modern dizájnnal kombinálva. A szélcsatornában optimalizált, integrál sisak optimális aerodinamikát és menetzajt garantál. Az okos részeltek között megtalálható a fokozatmentesen állítható napszemüveg, ami kényelmesen, a sisak tetején található csúszkával állítható, a csatos állszíj és a mosható, cserélhető belső rész. Az áll- és fejrész, valamint aplexi hatékony szellőzése szintén hozzájárul a viselés kényelméhez. A dupla lencsés plexi páramentes Pinlock belsőt és egy karcolásmentes külső borítást tartalmaz mindkét oldalon.

BMW bukósisak – 2020

A belső héj többszegmenses polisztirénból készült. A Street X sisak Comp, Comp neon, Ride és Szürke Matt változatokban érhető el. Az átlátszó mellett sötétített, ezüst foncsorozott vagy kék foncsorozott plexikkel is rendelhető. Ráadásul igen alacsony tömegű, mindössze kb. 1450 g a kis sisakhéj esetében. A Street X sisak 53/54–61/62 méretekben elérhető.
Race Circuit, Race Hyper bukósisak
Koncentrálj a lényegre: a versenypályára kifejlesztett, pontosan illeszkedő Race sisak garantálja, hogy viselője az ideális ívre összpontosíthasson nagy sebességnél is. Maximális kényelmet és biztonságot is nyújt, így tehát tökéletes integrál sisak a nyugodt túrázáshoz is. A részben a nagy sebességű BMW szélcsatornában kifejlesztett sisak nagy légterelőjének és az állrész kialakításának köszönhetően 300 km/órás sebesség fölött is maximális stabilitást kínál.

BMW bukósisak – 2020

Az egyenes hátú pozícióban is maximális kényelemért a Race sisak megnövelt nyakrészt és nagy látószögű plexit biztosít. Ez utóbbi oldalsó gombbal zárható, mindkét oldalán karcolásálló borítással ellátott és 2D-ben hajlított, így letéphető fóliával is ellátható. Négy letéphető fólia jár a Race sisakhoz, egy páramentes Pinlock betéttel együtt. A sötétített plexi opcionálisan rendelhető. A Race sisak fehér és fekete matt színekben, illetve Circuit és Hyper dizájnokkal is rendelhető. A hatékony plexi- és fejszellőztetés hozzájárul a magas szintű kényelemhez, míg az áll- és nyakszíjak a dupla -D zárással biztos tartást szavatolnak. A könnyű karbonszál-erősítésű műanyag/karbon Race sisak két héjméretben készül. Belső héja többszegmenses polisztirén, és a belső teljesen mosható. A Race sisak 52/53 (tömege 1380 g ± 50 g) mérettől 62/63 (tömege 1490 g ± 50 g) méretig érhető el.

BMW bukósisak – 2020


Bowler Option 719 bukósisak, limitált kiadás
A limitált kiadású Bowler Option 719 sisak divatos, retró stílusa és kifinomult dizájnja a divatra érzékeny motorosok kedvence. Mindezt nemcsak látványa – amely az Option 719 benzintankra utal –, hanem olyan részéletei is erősítik, mint az exkluzív bőr díszítések és a minőségi, hímzett BMW logós bélés. Mi több, nincs két azonos Bowler Option 719 sisak – mivel mindegyik sisak kézzel készül, így valóban egyedi. A sisak éle és szemüvegszíj-tartója minőségi borjúbőrből készült. Mérettől függetlenül mindegyik sisak elegáns megjelenésű. A külső héj anyaga egy üveg- és karbonszál-erősítésű műanyag kompozit. Az ütéselnyelő belső héj polisztirénből (EPS) készült, és tökéletesen illeszekedik, mivel minden méretben optimálisan követi a fej arányait. A kellemes belső párnázás antibakteriális és hipoallergén anyagból készül, így igen kényelmes viselet.

BMW bukósisak – 2020

A kényelmet tovább fokozzák az integrált fej- és állpárnázások, amelyek puha anyagból készültek, valamint az állszíj (amely dupla-D csattal fokozatmentesen állítható). A túrázás közben is kiváló menetzajszint a jet sisak másik kényelmi erőssége. A kiegészítők kínálatában megtalálhatók az átlátszó, a sötétített és a foncsorozott plexik. A Bowler Option 719 sisak alacsony tömegével (mindössze 785 g az XS méret, illetve 970 g az XXL méret esetében) is lenyűgöz. 53/54–62 méretekben elérhető (XS, S, K, L, XL, XXL).

Szöveg és kép: BMW Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes