Kawasaki Versys 1000 S – 2021

A 2021-es Versys 1000 S az alapfelszereltség részeként sok olyan funkcióval rendelkezik, ami eddig csak a sorozat SE típusjelű modelljein voltak. Ez jó hír sok vásárló számára, aki hagyományos vázzal rendelkező 1000 köbcentis kaland motort keres. Európában három további egyedi típusok érkeznek, a Standard mellett Tourer, Tourer Plus és Grand Tourer kiadásokkal találkozhatunk majd az utakon.

A motorokon fokozatosan növekszik a dobozok száma, ahogy haladunk a drágább kiadások felé. Az utolsó specifikációban már egy komplett hosszútávra felkészített Grand Tourer áll, amely a legtöbb poggyászteret kínálja, köszönhetően egy 47 literes felső doboznak, az oldal dobozokat is ugyanaz a kulcs nyitja, ami a motor minden zárjába illeszkedik.

Kawasaki Versys 1000 – 2021


Manuálisan állítható 43 mm-es fordított első villákkal, állítható csillapítással és rugófeszítéssel, valamint a hátsó vízszintes gázos lengéscsillapító is rendelkezik ezekkel az állítási lehetőségekkel, mindkét alkatrészt a Showa szállítja. Az ikonikus Kawasaki sportos, mégis rugalmas négyhengerese 1043 cm3-es, elektronikus fojtószelepekkel, sebességtartó automatikával, IMU-val összekapcsolt funkciókkal átfogó elektronikai csomaggal segíti az élményteli motorozást. A csomag része a KTRC kipörgésgátló, valamint a választható motorteljesítmény-üzemmódok, amelyek megfelelnek a körülményeknek és a vezető elvárásainak.

Kawasaki Versys 1000 – 2021

A Versys S alapfelszereltségként integrált motoros üzemmódokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik három mód kiválasztását, amelyek automatikusan kombinálják a sport, az országút, az eső és egyedi módokat, hogy a legmegfelelőbb kipörgésgátló és teljesítménybeállításokkal lehessen közlekedni. Gyakorlatilag elmondható, hogy az S ergonómiai csomag jól átgondolt, nagy, állítható magasságú szélvédővel és olyan üléssel rendelkezik, amely több órás kényelmes utazást lehetővé a vezető és utasa számára egyaránt. Ezenkívül a Versys 1000 S felszerelhető egy 20 mm-rel alacsonyabb nyereggel is, amely alacsonyabb motorosoknak megkönnyíti a talajfogást.

Kawasaki Versys 1000 – 2021

A KIBS intelligens blokkolásgátló fékjeire minden helyzetben számíthatnak a tulajdonosok. A LED-világítás a fényszóróktól kezdve a visszajelzőkön és a hátsó féklámpán keresztül a rendszámtábla-megvilágításig mindent ezzel a technológiával rendelkező fényforrásokat találunk. Ezenkívül a TFT kijelző és a LED-es kanyarfények a specifikáció részét képezik. A modellhez gyorsváltó és csúszókuplung is jár. A Kawasaki Rideology alkalmazással okostelefon-kapcsolatot létesíthetünk a motorral, így a tulajdonosok megtekinthetik a menetadatokat és más gépspecifikus információkat, mint például a szerviz és az olajcsere intervallumokat.

Kawasaki Versys 1000 – 2021

2021-re a Versys 1000 S egyedi festése is egyedi, a félig folyékony molekulák „trambulin-effektusának” köszönhetően. A Versys 1000 S-re még olyan megoldásokat vonultat még fel, mint a műszerfalra szerelt 12 V-os aljzat, ami nemcsak a navigációs rendszert, hanem számos más, energiára éhes kiegészítőt szolgálhat még ki. Ezenkívül a markolatfűtés, a kézvédők, a magasabb, állítható szévédő alapfelszereltségként kínálja a teljes kényelmet. Színek 2021-re: Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black (zöld-két árnyalatú metál fekete), Pearl Storm Grey / Metál Diablo Black / Metallic Flat Spark Black (szürke-két árnyalatú metál fekete)

Kawasaki Versys 1000 – 2021

Egyedi kiadások jellemzői: Tourer – 56 literes dobozok belső táskákkal, tanktáskatartó. Tourer Plus – 56 literes dobozok belső táskákkal, tanktáska tartó, ködlámpák. Grand Tourer – 56 literes dobozok belső táskákkal, 47 l-es felső doboz belső táskával, tanktáska, ködlámpák, GPS-tartó, vázra szerelt bukásvédő kiegészítők.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes