Kawasaki Versys 650 – 2022

A Versys 650 esetében a Kawasaki a közepes teljesítményű közúti gépek mezőnyében verseng a vásárlókért. A 2022-es szezonra alaposan átgondolta a gyártó, hogyan vigye tovább a már ismert koncepciót. Bár a 649 köbcentis, soros kéthengeres blokkja lényegében nem változott, a fejlesztések és változtatások révén nőtt a családi szinergia a nagyobb testvérrel, és fokozott funkcionalitást és kényelmet biztosít a következő évtől.

17”-es kerekeivel és hosszú rugózásával a Versys 650 számtalan olyan tulajdonost győzött meg, akik hét közben a városi dzsungelben motoroznak, hétvégenként pedig kitörnek, és egyedül vagy utassal,poggyászokkal vágnak neki a tájnak.

Kawasaki Versys 650 – 2022


Nekik kedvez a szín azonos oldal és tágas felső doboz könnyű rögzítésének lehetősége, valamint az egyedi kiadású modellek kényelme, amelyek számos eredeti, gyári tartozékkal hagyják el a futószalagot. Az Urban, a Tourer, a Tourer Plus és a Grand Tourer variációk továbbra is kaphatók, miközben a tulajdonosok szabadon választhatják ki a tartozékok széles skálájáról válogatva készíthetik el saját „Versys víziójukat”.

Kawasaki Versys 650 – 2022

Gyakorlatilag a Versys áttervezett felső burkolattal és új, négy állású szélvédő-kialakítással köszönti az új szezont, így még egyszerűbb a szélvédő beállítása, valamint lehetőség van egy nagyobb plexi felszerelésére a jobb szélvédelem érdekében. A LED-lámpák és jelzőfények kihagyhatatlanok mára kihagyhatatlanok, miközben a KTRC kipörgésgátló és választható utas beállítása garantálja a még nagyobb biztonságot.

Kawasaki Versys 650 – 2022

A Versys tulajdonosok leginkább a kezelhetőséggel foglalkoznak, és a vékony, cső alakú váz és a keskeny motor minden bizonnyal olyan lehetőségeket biztosít, amely egyszerre kényelmes hosszabb távon, és szórakoztató rövidebb gyors motorozás során.

Kawasaki Versys 650 – 2022

A legtöbb tulajdonos addig akar (és tud is) menni, amíg az üzemanyag kitart, amit 21 literes tank biztosít számukra. A takarékos Versys 650 talán legjobban „telivér igáslóként” jellemezhető, amely kész leküzdeni nagy távolságokat, ugyanakkor könnyed, egész napos kényelemmel szolgálja a vezetőt és utasát, hogy a következő napon se legyen gyötrelem visszaszállni a nyeregbe.

Kawasaki Versys 650 – 2022

A színes TFT kijelzőn megjeleníthetők a Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatott okostelefonról származó információk a Kawasaki Rideology App-on keresztül. Így lehetővé válik a motor számos funkciójának nyomon követése, a megtett útvonalak áttekintése és egyéb funkciók.

Kawasaki Versys 650 – 2022

Az opcionális USB-csatlakozó kényelmét is el lehet már érni a Versys 650 új szezonra készült fejlesztése keretében. A 2022-es fényezések: metál fekete/metál matt fekete, metál ezüst/metál matt fekete/metál fekete, csillogó lime zöld/metál matt fekete/metál fekete.

Szöveg: Buny

Kép: Kawasaki

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes