A Hayabusa visszatért

A Hayabusa 1300 új kiadásával a Suzuki a sorozat korábbi sikereire próbál építeni. Egy manapság páratlan sporttúra motor feltámadása megdobogtatja a stílus iránt fogékony motorosok szívét. Aki ilyen motort vesz, az nagy távolságokban gondolkodik, ezért a Hepco & Becker a készletei felhasználásával készített néhány kiegészítőt a típushoz.

Feltették a Suzuki „ragadozó madarát“ az emelőre, és közelebbről is megnézték a fejlesztők, mivel lehetne fokozni a túra képességét.

Suzuki Hayabusa – Hepco & Becker


A diszkrét C-Bow tartó a kínálatban szereplő C-Bow oldaltáskákhoz és dobozokhoz kitűnő rögzítési lehetőséget kínál. A tanktáska tökéletes a mindennapi poggyász szállítási igények kiszolgálásához, legyen szó egy kulacsról vagy esőruháról, pulóverről mindegyikhez kínálnak megoldást különböző űrtartalmú táskák formájában.

Suzuki Hayabusa – Hepco & Becker

Ezek villámgyorsan felszerelhetőek a Lock-it tankgyűrűre, amely típus specifikus változata megtalálható a katalógusban.

Suzuki Hayabusa – Hepco & Becker

Egy Alu- vagy Easyrack tartóval az utas ülés mögötti tér is kihasználható felső doboz rögzítéssel vagy egy ide készült könnyű táskával lehet orvosolni a szállítási igényeket.

Suzuki Hayabusa – Hepco & Becker

Ez utóbbi rögzítése egyszerű a hozzá készült hevederekkel.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes