Yamaha újdonságokhoz igazított Hepco & Becker kiegészítők

A Yamaha mérnökei sem pihennek, folyamatosan azon dolgoznak, hogy a vásárlói igényekhez igazítsák aktuális modelljeiket. Ez folyamatos munkát ad a kiegészítő gyártóknak is, a változások követése és a piaci igények kielégítése ezeknek a cégeknek is érdekében áll. Ezért került be a német cég fejlesztő csapatához az MT-10 és a TMax TechMAX legújabb verziója is.

Kezdjük a „hiper naked” osztályba tartozó MT 10-zel a sort. A megjelenésében igen minimalistára sikeredett motorra gyári állapotában nem sok poggyászt lehet felrögzíteni, ezért a szállítási kapacitás növelése érdekében kapott az újdonság C-Bow tartókat.

Yamaha MT 10 – Hepco & Becker


Ehhez a tulajdonos ízlése és a szállítani kívánt „cucc” mennyisége alapján lehet választani megfelelő táskát a kollekcióból. Akinek ez nem lenne elég, a Lock-it rendszerű rögzítő segítségével az ehhez passzoló tanktáskák közül választva lehet bővíteni a rakodási helyet.

Yamaha MT 10 – Hepco & Becker

Emellé még kapható az Alu- vagy Easyrack hátsó doboztartó konzol a megfelelő rögzítéssel. Aki mellőzné a dobozt, annak a Minirack hátsó platni jelentheti a megoldást a poggyász szállításra.

Yamaha TMax – Hepco & Becker


A TMax sport robogó 2022-es kiadása és a különleges Tech MAX már évek óta meghatározó szerepet tölt be a maxi robogók között. Aki úgy gondolja, hogy a hétköznapi ingázás mellett nagyobb távolságokat is megtenne, azoknak igazán örülhetnek a Hepco & Becker fejlesztéseinek.

Yamaha TMax – Hepco & Becker

Mindegy milyen céllal vesz valaki egy ilyen nagy robogót, a hátsó csomagtartónak nagy hasznát fogja venni, ami egyszerűségében nagyszerű. Az ehhez rögzíthető 40 literes Journey TC40 doboztól a 60 literes Xplorer TC60 dobozig egy Alu- vagy Easyrack platni segítségével a kívánalmaknak megfelelő rakodási hely érhető el.

Yamaha TMax – Hepco & Becker

Aki beéri egy kisebb táskával is, annak a Minirack alap lehet a legjobb megoldás. Ez utóbbira ajánlják a Lock-it rögzítő rendszerrel felszerelt Street és Royster családba tartozó táskáikat. Az újdonságok már elérhetőek a kereskedői hálózatban.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes