Fantic Caballero 700 – 2023

A régóta várt Caballero 700 végre megérkezett a Yamaha CP2-es, kéthengeres soros motorjával. A Caballero 700 rendkívüli teljesítményének, vezetési élményének, technológiájának és biztonságának köszönhetően még inkább igazi scrambler. A Caballero 700 egy teljesen új projekt, egy csavar sem közös a kisebb modellekkel, de a lélek ugyanaz maradt: mozgékony, könnyű és rendkívül szórakoztató.

A fantasztikus 689 köbcentiméteres blokk teljesítményétől kezdve az elektronikus csomagig, amit a legjobb vázon ölel körbe, mindent alaposan átvizsgált a gyár fejlesztési részlege.

Fantic Caballero 700


Csak egy kulcsfontosságú funkció nem változott, a tökéletes egyensúly az úton és a terepen való motorozás, ahogy az egy igazi scramblerhez illik. A Caballero 700 valójában az egyetlen olyan modell a szegmensben, amely olyan paraméterekkel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy gond nélkül elhagyja az aszfaltot: 19 hüvelykes első kerék, küllős felnik és terepre optimalizált felfüggesztés, valamint üresen mindössze 175 kg-os tömeg, ami kellő agilitást ad. A stílus a Caballero történetének egyik leghíresebb változatából merít ihletet: az 1974-76-os hároméves időszak 125 RC-jéből.

Fantic Caballero 700

A Centro Stile által tervezett letisztult és egyszerű vonalaknak köszönhetően első pillantásra már a 700-ast is Caballeroként ismerik fel. Az olyan ikonikus elemek, mint a pirosra fényezett üzemanyag-tartály, a kerek fényszóró és a sárga rajtszám tábla, olyan modern és minőségi elemek mellett díszítik a motort, mint a CNC megmunkált kormánytartó.

Fantic Caballero 700

A klasszikus piros szín mellé metálkék verzió is érkezik. A sorozat zászlóshajója a Yamaha CP2 motorját kapta meg, amely először kerül olasz vázba. A 74 lóerő 9000 fordulat/percnél, a robusztus nyomaték (60 Nm) rendelkezésre áll 8000 fordulat/percig, a csúcs 70 Nm-es értéket pedig 6500 ford./percnél éri el.

Fantic Caballero 700

Ezeknek az adatoknak az eléréséhez hosszú tervezési és kalibrációs munka folyt, amely a teljes kipufogó- és szívórendszerre kiterjedt, új szűrőházzal és motor beállítással. Ezzel a teljesítménnyel a Caballero 700 közepes hatótávolságú túrákra is alkalmas, köszönhetően a kényelmes, de nem meghajló nyeregnek, amely helyet biztosít az utasnak is.

Fantic Caballero 700

A Caballero 700 új, nagy szilárdságú acélvázra és egy nagyon jó minőségű öntött alumíniumból készült lengőkarral alapozza meg a Marzocchi 45 mm-es villájából és egyetlen hátsó lengéscsillapítójából álló futóművét. A 150 mm-es rugóút és annak kalibrálása számtalan kilométer megtétele során szerzett tapasztalat eredménye, ami gyors utakon, autópályákon, vegyes kanyargós utakon és terepen is megfelelő csillapítással és kényelemmel ruházza fel a járművet.

Fantic Caballero 700

Az új ikerhengeres az első Fantic, amelynek alapfelszereltsége tartalmazza a kanyar ABS-t és kipörgésgátlót. A kifinomult inerciális platform sokkal pontosabb és megbízhatóbb beavatkozást kínál az elektronikus segédeszköz. Mindkettő kikapcsolható, ha a körülmények úgy kívánják. A Caballero 700 a világ első ikonikus, kerek 3,5”-es TFT kijelzőjét kapta, integrált Bluetooth-szal a hívások és a média vezérléséhez.

Fantic Caballero 700

A motor karakterisztikát három séma közül lehet kiválasztani, STREET, OFFROAD, ezt kifejezetten az aszfalt elhagyására kalibrálták és CUSTOM, ahol a tulajdonos szabadon állíthatja be az összes kapcsolódó funkciót, a kanyar ABS-t és a kipörgésgátlót is. A felszereltség része még a LED-es világítási rendszer, amit az egyedi hátsó lámpa és fényszóró tesz különlegessé.

Szöveg: Buny

Kép: Fantic

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes