További YZ újdonságok

Az YZ450F-et teljesen újratervezték a 2023-as modellévre, és a legújabb generációs motor versenyeredményei azonnal megmutatták, hogy az egyedülálló, fordított fejű, 450 cm³-es, 4 ütemű motor és futómű teljesítménye felveszi a versenyt és legyőzi a világ vezető versenyzőit és márkáit.

Yamaha YZ sorozat


A versenyzésben is állandó szereplő volt az YZ450F, Jeremy Seewer és Maxime Renaux Monster Energy Yamaha gyári motorjaikkal MXGP győzelmeket és dobogós helyezéseket értek el. Glenn Coldenhoff erős teljesítményének köszönhetően a Monster Energy Yamaha gyári csapata versenyben van a 2023-as MXGP gyártói címért. Az USA-ban pedig Eli Tomac győzelmi rekordjának a Monster Energy Yamaha Star Racing YZ450F gépével egy balszerencsés sérülés vetett véget, miután uralta a sorozatot. A 2024-es modell grafikai frissítésekkel lesz elérhető a továbbiakban, és csatlakozik hozzá az exkluzív ünnepi YZ450F 50. évfordulós kiadás.

Yamaha YZ sorozat

Az YZ 50. évfordulójának emlékére történelmi színekkel díszített, exkluzív modell friss fehér karosszériával és lila üléssel, valamint az 1990-es évek ihlette lila/rózsaszín grafikával és fekete kerekekkel rendelkezik. Az YZ450F 2023 júliusától lesz kapható, és Icon Blue színben, új grafikával kerül forgalomba. Az YZ450F 50. évfordulós kiadása 2023 augusztusától kapható Anniversary White színben.
Amikor a Yamaha 1973-ban megnyerte első motocross világbajnoki címét, megkezdődött a 2 ütemű YZ250, a dirt bike világ egyik leglegendásabb gépének története. Elképesztő versenyrekordjával, amely számos motocross és supercross győzelmet foglal magában – valamint a freestyle MX versenyzők kedvencévé vált – az YZ250 a Yamaha Kando szellemiségét szimbolizálja – egy olyan filozófiát, amelyben minden termék dizájnjának és teljesítményének örömet és boldogságot kell okoznia.

Yamaha YZ sorozat

Agilis vázával és erős, 250 cm³-es, 2 ütemű YPVS motorjával az YZ250 a legjobb versenygép sok ezer versenyző szemében szerte a világon. A 2024-es YZ250 Icon Blue színben, átdolgozott grafikával érkezik, és csatlakozik hozzá az új YZ250 50. évfordulós kiadású modell, amely az első sorozatgyártású YZ bevezetésének 50. évfordulóját ünnepli. Az 1990-es évek ihlette fehér jubileumi karosszériájával, lila/rózsaszín grafikájával, lila ülésével és fekete kerekeivel az exkluzív 2 ütemű az YZ motocross motorkerékpárok fél évszázados története előtt tiszteleg.
Az YZ125 kiemelkedő története egészen a Yamaha motocross világának fél évszázaddal ezelőtti kezdetéig nyúlik vissza, és ennek az ikonikus, könnyűsúlyú 2 üteműnek a legújabb verziója az egyik legnépszerűbb választás a jövő bajnokai számára.

Yamaha YZ sorozat

A szuper agilis alumíniumvázban elhelyezkedő, kompakt, 125 cm³-es YPVS motor által hajtott gép minden feltörekvő gyári motorosnak megadja a győzelemhez szükséges teljesítményt és megbízhatóságot. A modell jelentős frissítésen esett át 2022-re, és megmutatta versenyképességét az EMX125 bajnokságban, valamint az ifjúsági versenyeken szerte a világon.
A 2024-es YZ125 Icon Blue karosszériával és új grafikával rendelkezik, és a kétütemű választékkal csatlakozik hozzá az YZ125 50. évfordulós kiadású modell, amely fehér karosszériával, lila üléssel, retró stílusú lila/rózsaszín grafikával és fekete kerekekkel van felszerelve, amely az YZ motocross motorkerékpárok 50 éves gyártása előtt tiszteleg.

Yamaha YZ sorozat

Az YZ 2 ütemű sorozatát az YZ85 és az YZ65 ifjúsági versenygépek teszik teljessé, amelyeket a felnőtt gépekből kifejlesztett technológiával fejlesztettek. A többi Yamahához hasonló szigorú minőségi előírások szerint gyártott, kisebb kapacitású YZ modellek 2024-re frissített grafikát kapnak. Az YZ250, YZ125, YZ85 és YZ65 modellek 2023 júliusától, Icon Blue karosszériával és új grafikával kaphatók. Az YZ250 50. évfordulós kiadás és az YZ125 50. évfordulós kiadás 2023 júliusától kapható az Anniversary White színben.

Szöveg és kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes